Мој тип на љубовник. Задоволство на жената во прв план! Happy wife happy life! Средени издепилирани или пак со бразилски/бикини фриз одличен став
I edni i drugi, samo da e dobro skockana, togas jas znam sto ke pravam. Ne mi treba vozvrakane, samo neka me ostavi mene i mi ja prepusti rabotata vo celost, nisto poveke.
Разговараат две болви. Првата прашува: – Како си помина вчера? Втората: – Па, бев на опера. Бев во мустаќите на диригентот, прекрасно беше, се додека тој не кивна. Првата: – И, што се случи? Втората: – Па летнав помеѓу градите на пејачката. Таму беше многу топло и клизаво, така паѓав, надоле, надоле стана толку загушливо и смрдло, што паднав во несвест. Првата: – И што се случи потоа? Втората: – Па, не знам искрено ама, следното утро повторно се разбудив во мустаќите на диригентот.
Едно прашање. Дали често наметуваш на лижачи и што најпоеќе те пали кога лиже или кога го шмука клиторисот?!
Извини печатна грешка. Мислев налетуваш, среќаваш. Баш ме интересира што најповеќе те возбудува и те доведува до оргазам при орален
Орален на мене, сакам повеќе како тизинг, не некој да ми се лигави со саати. Повеќето не лижат. Ова од мое искуство, на пријатели/ки, и од статистики што сум читала.
Не знам зошто е тоа одбивно кај маживе. Од разговори со други мислам дека суетата машка е мнг јака односно ако лижат не се јаки мажишта!!! Како предигра и тизинг да ама и какп средство за постигнување задоволство даа. Обожавам да задовплувам прално и да гледам како она ужива!
Ааа... Сите жени го сакаат тоа... верувај ме... Гарантирам 100%... Само некои се срамат од себе си, и не сакаат да си признаат дека имаат сексуални чувства... Конзерватизам и секс, не одат рака- под рака...
А според нив што е тоа што ги прави јаки "мажишта"? Во склоп со муабетов Ми текнува на една не одамнешна изјава од Dj Khaled, "мажиштево" се изјасни дека не и пружа орален секс на сопругата, но дека таа мора да го задоволува орално оти таа е жена и тоа и е работа Замисли се најде едно "не мажиште" познат на сите како Dwayne Johnson "The Rock" и дискретно му одговори, ќе го цитирам: "Ahem. *clears throat* as a man, I take great pride in mastering ALL performances. This is probably a little TMI. I will now quietly excuse myself from this fun thread,"
Оти ние треба да им служиме, а тие нам не мораат.. ние,жените, сме 'гнасни' - таму долу... и не ни прави разлика каков ни е сексот.. ама ич!
Абре јас без орално задоволство не почнувам. Но сепак чистотата пред се и тој среден и чист и јас средена и чиста, барем до сега не сум имала такви проблеми. Според мене важно е какво орално задоволство ке пружите и ке ви пружат. Така барем знам после добар почеток следува одличен крај.