Да, сигурно.. Бидејќи ако ми сврши во уста ќе останам бремена. Каков орален со заштита, поарно пластично ќесе си стави во уста и џвакај го. А ако мислиш дека можеш да добиеш инфекција, тогаш биди сигурна дека го знаеш добро партнерот и дека е здрав. Јас искрено не памтам кога последно сме користеле кондом воопшто, здрава права сум фала Богу. Ама не менувам сексуални партнери, си го знам дечко ми и толку
Офф топик.. Дечко купува кондоми: - од вишна имате? Да - а од јагода? Има - а од боровница? Ти дечко ќе е.еш или мармалад ќе правиш??
-Слушај сега Рамизо, сум купуел куртони со вкус. Јас ќе го ставам и ќе изгассм светло, а ти лапни го и кажи каков вкус има. И гаси Рамче светло а Рамиза го лапнуе.... - кисела зелка со урда?? Чекај мори уште не сум го ставил Хахахаххахаха
Вкусот им е овошје со латекс... пробано. Не е вкусно. Него.. се препорачува и при орален да се користи кондом, за заштита од СПБ, ама не знам некој да го практикува тоа...
Ептен гадно и смешно ми изгледа кога замислувам орален со кондом. Инаку уживам само кога пружам, не се чувствувам убаво додека тој ми го прави тоа.