Не се чувствувам убаво, само го уништуваме чинот со тој потег, за разлика кога јас му пружам. Ем мене ме пали ем нему му е убаво.
На следните одговори кон девојчето звучиш исто како тие на кои им враќаш кога ќе прашаат зошто?, ти им одговараш "што ти е гајле сите сме различни и уникатни", а они "прашуваат зошто не сакаш како не сакаш". Контрадикторна си. Имаш двојни стандарди, кога прашуваш ти, е во ред да прашаш некое приватно чувство, не дај боже некој друг тоа да го направи дури мислам и дека ти се стемнува кога ќе прочиташ, но во ред е ти да прашуваш. Хаха
Не е едноставно го нападна девојчето со прашања, а и мене ме нападна пошто само реков дека секој е различен и дека секој има свој вкус. Некој друг да го стореше тоа што ти го направи веќе ќе гореше на некоја клада поставен/а токму од тебе, само затоа што помислил/а да праша некој да се објасни за сопствените убедувања, емоции и сл. Немам никакви прашања до тебе само го кажувам очигледното.
Од мое лично искуство Оралниот секс го обожавам и јас и мојот партнер Тоа ни е ритуал и без тоа не почнуваме Од првин ни беше страм но подоцна се е опуштање и ствар на мозок Најдобро нешто
Zavisi do raspolozenieto, ama sepak sakam mojot partner da uziva vo toj moment, isto taka i jas go dobivam toa, taka da 69kaaa i reseno hahaha )) Epa ne e fer samo eden da dobiva zadovolstvo hehe Мора малку да се играте пред да го направите главниот чекор, предигра хехе
Тешко, ама не невозможно. Треба крв да има за да се пренесе, значи поголема е шансата ако си имала раничка во уста, крварење од непце, некоја гребнатинка и слично. Макар и за тоа е тешко. Може други инфекции полесно да се пренесат, хепатит, херпес, сифилис, кламидија, гонореа и други. Ти него орал или он тебе? Пошо и тоа има разлика.
Не не туку мене не ми причинува задоволство тоа за разлика кога јас му пружам. И пред да имам секс не ме привлекувало тоа за разлика кога сум замислувала или гледала видеа како девојката пружа орален на дечко.