Ако, на може секој исто да го привлекува. Ама пак останува дека да го бивало ќе ти било убаво. Немаш појма колку мажи не се способни да задоволат девојка преку орален. Не сакаат, не знаат, се гадат, што и да е. А за примање во уста ние први, уште на ред да почнеме да чекаме.
Погрешно се разбравме... Не му е гад туку мене ми е нелагодно и не чувствувам задоволство во тоа исто како и некои кои не сакаат анален секс вклучувајќи ме и мене. Едноставно не ми причинува задоволство како и да го прави тоа.
Се разбравме, убаво. Дали ќе ти претставува задоволство анален завиди од милиони работи, и од преференци, и од се. Имањето анален е цела процедура која бара и планирање, подготвување и цели процедури. Кај орален само треба да си опуштена и тој да знае што прави. Значи најмалку едното од двете не е во ред. И јас никогаш не сум сакала орален, само затоа што никогаш никој не знаел што прави и јас сум се чувствувала неудобно (дали од помислата, дали од тоа што сум чувствувала некоја тензија и кај машкото) Сега е сосема друга приказна Реално, огромен процент од машките не ги бива за ништо
Хахахах ама ете едноставно не ме пали ниту самата помисла на тоа. Супер ни е и вака неможам да се пожалам хахах. Експериментираме.
Ќе испадне дека ти наметнуваме нешто или те разубедуваме, а не е така. Сакам да ти направам паралела зошто и кај мене беше сличен случај на почетокот. Ама тоа беше заради тоа што не бев опуштена, телото не ми беше навикнато на тоа, не знаев ни да се наместам а ниту пак да му кажам нему каде, што, како По некое време се подопуштив и почнав да давам забелешки и критики за на крај да ми стане нешто најубаво на цел свет. Пробај уште неколку пати, кажувај си што сакаш, нема да зажалиш, trust me. Ќе видиш дека откако ќе се научиш како сакаш ќе ти стане неизоставен дел.
Предигрите имаат подебно влијание во сексот, оралниот е секојдневие односно оралниот се пружи пред секој однос. Барем во нашата врска.
… My pussy feel like a lake He wanna swim with his face-рече ниедна девојка никогаш поради се почестата "неспособност" на машките... ...I like my dick sucked.-израз употребуван во секоја втора реченица кај секое 2 машко секаде.... Момци you have to give something to get something in return ако не па постојат секс-продавници свашта има сега по тие...ваљда вештачки повеќе ќе се задоволите
Добро ствар на вкус е...али најбоље се запазува принцип на реципроцитет Али да беше во право дека машките се по себични кога е во прашање орален секс.
Го обожавам моментот кога задоволството кај неа го чувствувам моментално а е предизвикано од допирот на мојот јазик по нејзината .........
Рaзгoвaрaaт две бaби: – Знaеш Трпано, oвa млaдиве скрoз будaлетинки се. Измислиле oрaлен секс… – Штo е тoa? – Дa лижеш кaј штo мoчaш… – Аaa, a кaпaкoт гo кревaaт ???? Не можам ќе умрам од смеа