види.. и ти си го сватила некако како обврска тоа .. ако тебе не ти е убаво пушењето, нема што да го практицираш.. едноставно треба да уживаш во тие 40 минути, а не да го правиш тоа за да сврши што побрзо.
Ima i takvi koi namesto da sorabotuvaat vo cinot tie mislat na bivsi ili segasni koe nesto ne e vo red so nego. Namesto svrsuvanjeto da bide poradi obostrana aktivnist, toj se nasocil so mislite kon bivsata. Ne e za nikakvo opravduvanje.
јас сакав да му биде убаво и се трудев за да стигне до врвот на убавината, не од тоа што не сакав или што ми беше тешко.. напротив го сакав многу и сакав обострано да бевме задоволни..
Не пружам орален 40 минути континуирано, па што сака нека биде. Вилицата има да ти се укочи. Нека лижи тој 40 минути, ако сака.
Seksot moze i bez mnugu drugi ubavi raboti da pomine. Toa e necelosen seks. Nekoj taka sakaat, nekoj mnogu po inaku go svakaat. Seksot bez obostran oral pretstavuva isto kako nekoja neresena zadaca.
Фан сум. Пробај, па ќе видиш. Некогаш па и сакам одма да преминам на главното. Спојлер Имам обврски па затоа ретко се уклучувам и ретко пишувам.
Е оти 'нецелосен' секс? По кои критериуми се 'мери' што е 'целосен', а што 'нецелосен' секс? Нема такво нешто.. Затоа што сексуалноста е индивидуална, и сите сме различни кога се во прашање сексуални преференции. За тебе што е 'нецелосно', за некој е 'целосно', и обратно...
Po moi kriteriumi sekako. Bidejki i ti vikas deka seksiaklosta e individualna. Jas ne zboram vo imeto na drugite, jas zboram za mene licno.
Ne znam kako da go nadminam toa, sekogas koga doagja momentot nemam hrabrost i zamisluvam kako bi se custvuvala ponizena ako mu go pusam.
The best part of the process го обожаваме обострано ... најпрво ми беше непријатно да го видам мм спуштен таму долу ,се осеќав грдо како да сум го деградирала, понижила... и не уживав , но потоа со тек на време ме опушти,ми рече дека е во ред, дека не е така како што мислсм јас ...
Nema ponizena ilu ponizen vo seksot, se sto ke naprabis plus nesto novo toa e i pogolemo dopolnitelno zadovolstvo i za dvajcata. Nema granici vo seksot samo opusteno i napred.