Кога ќе си скроз опуштена, и скроз своја... И кога во неговите очи, изгледа како да е единствениот, и најдобриот маж на светот! Па ти се топи како путерче на оган А ти... на изглед... си субмисивна
Jas baz ne uzivam u oralen seks pogotovo koga znam deka i na partnerot mu e prekrasno... ama se razbira deka toa si e individualno i mislam deka ako tie gadno ne treba da go pravis toa sea me razbra ednas koga imavme so partnerot mese dobro no mene mi e mnogu odvraten i nemam veke namera pak da se poftori
Na nemiena sum naletal, ali pred da zapocne utakmicata ja prativ pod tus i tamo dobro da se sredi, za da ne mirisa na muvla ili pak po slikovito kazano da ne mirisa pick..na.
Он може само сакал да и стекне хигиенска навика Ах бе, вака кога ќе се изгубат во приказната... Па смислете барем убаво пред да излажете аман.
Devojkite, eden broj imaat druga navika, a taa e da se skockaat dobro, da se doteraat, a na mackata ne posvetuvaat dobolno vnimanie.
Молиммм ако веќе почнала да се дотерува, сигурно и мачето го средила. А ти како стоиш со мачорот? Му посветуваш доволно друго внимание освен дркањето