Зависи кој ,што, подразбира под средување. Некои жени се осеќаат средени доколку се подзамијат со чиста вода , оти препаратите за хигиена биле штетни. На овој начин јас никогаш не би се чувствувала "чиста" и "средена" ....
Па добро јас знам дека има и такви, ама има и мажи не само жени. И плус тоа доволно е само сапунче и бикче ако веќе се нема пари или време за препарати. Плус тоа кога знаеш дека одиш за секс, тогаш ќе се потрудиш повеќе од тоа нормалното. Ова и за мажи и за жени исто важи.
Zatoa zenskite go odbegnuvaat oralniot. Dva-tri dena ne zamiem ke mu bazdit alatot i ke mu bide sosmrden. Togas opravdano ne e za orelen, tuku za v kontejner.
Мене само ме интересира од каде @star83 знае каков вкус има машки полов орган, а вика никогаш не пробал.
Dobro de da receme jas pretpostavuvam. No me interesira ti da ni opises kako "po iskusna", kakov vkus ili miris imaat edniot ili drugiot polov organ.
Nekade pisuvas mazena, nekade nevina, nekade vinovna covek ne moze da te svati. Dokolku te interesira oralen kaj mnogu zenski sum probal i go obozavam ite kako, bidejki uste duplo poveke vozbudata mi e pravi. Ajde bare kazi ti kakov vkus ima zenskiot polov organ, bez razlika dokolku si nevina. Toa ne znaci deka nemas probano.
Bilo zena bilo mazi polovite organi ako odrzuvat higiiena nemat miris. A ako zborime za spermata ili sokot od vaginata toa e veke drugo
Мириса, откако ќе ги разе*аш. Мириса на секс Кој сака на сред пенетрација орален, нека крени два прсти!
Каков е тој "сок од вагина"? Сум ги пиел скоро сите видови сокови, ги знам скоро сите, ама со овој ме стави во мисла...