И јас па фатив да се објаснувам, убаво пишав дека ако ја боли премногу на почетокот, да ми каже ќе прекиниме, и не прекинавме. Доволно е ?
Уствари кој е крив ако девојката не е влажна и опуштена, а кој ако дечкото не му е дигнат и не е опуштен?
Интересантно,помало себично. ЕДИТ:А,што ако и таа си вели:доколку не пружи не планирам ни јас.И така и двајцата ќе останете суви како пустината Сахара...
Партнер каков што секоја девојка би посакала... Кога постојат девојки кои ви дозволуваат така да се однесувате со нив т.е. на суво да ги клецнете, слободно клецкајте ги Плукни си ти на рака и ти е гајле за неа.
Ај бе не ме масирајте веќе, друга ми беше намерата кога го пишав коментарот и немам потреба јас да му (до)кажувам на некому колку јас се грижам или не за некоја. -.-' Разбирам човек да е за муабет, и јас отворен сум за било каков муабет ама ко че напните, напнувате.
Да, ја болело сигурно. Ќе си земам слобода да претпоставам дека ти доживеа оргазам услед фино 'клецкање ', а девојчето не, или гарант ти има одглумено, да и се симнеш што побрзо. Врска немате од секс и женското тело, тоа е чудо едно. Не си единствен, многу ве има вакви, ама ретко кој признава. Али женските се криви, што дозволуваат вакви клецкачи да ги ебаваат и понижуваат со тоа што се ставаат во ситуација да нивно е само да рашират нозе, да поднесат дури и болка кога е потребно, сетоа тоа за да пружат задоволство на неговото височество, факинг пенис. Жално.
И највлажна од кога и да е да ја направиш ако мислиш дека ја ,,клецкаш" нека бега од тебе. Симпл ес дет.
Abe za lajkoj i izigravanje eksperti prvi ste i nema da vi kazam kako se sluci seto toa zato sto odbiven mi e muabetov.
^Ништо лошо не ти кажаа, сеа тебе што не ти одговара тоа е друго. Ако ништо друго едукативно ќе ти послужат
На суво, како со гланц папир да риба. Нека и е на курвата, штом неќела да му го попуши не ни заслужува да ужива. Битно тој свршил.
Не е за 'лајкој', ами затоа што си шовинист! Како бе така збораш, ко за предмет? Навреда е да речеш за некоја дека си ја 'клецкал' и тоа на суво Жал ми падна за девојчето искрено.. Ко силувана да е. Замисли, некој да дојде и да пише за тебе дека 'те клецкал на суво'. Како ќе се осеќаш?
Ce se skarame na krajo, a tolku vreme.sum na forumo xd, ne me.etiketirajte samo vi kazhav zosto go pisav, ne pisuvam.vo detali poso neam namera ni zelba.
Сва среќа што ич не ни е гајле ни колку си на форумот ни дали ќе се скараме на крај или не. Ич не мораш да пишувап во детали, во многу случаи покажа дека немап почит кон твоите партнерки и ги гледаш само како предмети. Затоа и нема да најдеш нормална девојка. Жал ми е само што делиш совети на девојки по форумов, си ги калемите какви мислите вие дека треба да бидат женските, по ваши стандарди.
Tvojata drskost me peci na oci pa prodolzi si taka i bidi si srekno omazena, a jas da si teram mojot zivot i preskoknivaj me ne se zamarjnso mene kako i jas so tebe.