Еве повторно нештото ми се случи со друга девојка, првпат имавме секс и решив малку да ја препуштам играта на неа и повторно немаше орал, а бев спремен да и дадам. Единствено што направив е со прсти да ја допирам до интимните делови, возбудам.... Сеа мислење, феминки?
A зошто прво ти не и пружи орален, па да видиш дали таа ќе ти "врати"? И зошто мора таа прва, па ти? И зошто ако не пружи таа орал, да не пружиш ти? Мора, правило е негде да е обострано? Малку себично ми звучи, сакав ама не пружив, оти јас да пружам, а таа не ... 431232 пати пружи во 5 реченици употребив.
Како што реков претходно и ја препуштив неа играта да ја води, инаку ќе и предложам на некој начин да пробаме "нешто ново" нареден пат.
Па, пробај ти прво, не мора да предлагаш. Спушти се, задоволи ја. Види дали ќе добиеш за возврат.. Не мора одма ајде сега ти заврши, врти се, дај ваму јас тебе ...
Следен пат ти води ја ситуацијата. Дури и да не превземе иницијативаа прва таа, превземи ти и не се плаши да кажеш што сакаш. Можеби и било незгодно, претпоставувам нов пар сте. Опушти ја, покажи и што сакаш, не би требало нареден пат да има проблем. Ако веќе и после твој обид да ја задоволиш орално таа не пружи орал, разговарај отворено. Себичност не треба да има.
Не е чудно,искрено.Со оглед на тоа што ви е прв пат можеби ќе биде во иднина.Дека сум искусна во ова поле многу,не сум.Ама биди внимателен.Зачудувачки е тоа колку ние жените сакаме внимание и такви работи.Со тек на време се ќе дојде си дојде на место.
@Stark Што не си и пружил ти прв, чим си бил спремен? Или според селскиот буквар, господарот мора прв да го задоволат, а потоа тој ќе одлучи дали да возврати
Мислам дека доволно си паметна и бистра и од друга страна јас доволно јасно пишав, али еве ти повторно. И ја препуштив играта и бев спремен да и дадам доколку се одлучи таа.
@Stark Водена од твоите сексуални искуства на суво, од предтходните 2 страни, ништо ти не си бил ни спремен, ни си препуштил, туку си сакал да бидеш задоволен само ти, агејн, ама овој пат те оставиле на цедило Сексот не е за себичните Бил спремен бе, претходната вечер да не се спремаше Како за на испит, нема водење од страст, само спремност
Ако те разбрав што сакаше да кажеш... Си пуштил она да ја води играта, ко што викаш, и сеа се жалиш дека не си добил она што си сакал? Што не и пружи ти неа ондак, може и она се буни некаде на некој форум дека очекувала а не добила оралка..
Се поврзав со претходниот пост, иако малку тогаш речникот ми беше поинаков ама се напнаа на темата и ме направија којзнае што, за претходната девојка што немавме орален секс.
"И ја препуштив играта". Ова како под договор. "Маче денес ти ќе го водиш орото, утре јас." И на крај нема оргазам. Епа нема, уште пред да почне сексот го расипеш. Како функционира доделувањето улоги и препуштањето игри во сексот? Озбилно прашувам. Нити некој некогаш ми рекол "денес ти ќе видиш", нити јас некому сум рекла такво нешто? Јас ли не знам што е секс или вие?
И она, јас бев спремен да и дадам ама она мене не ми даде и пу пу не важи. Сексот не е причинско последична врска па што ќе ти прави она по дифолт мора и ти неа да и враќаш. Убави совети ти даваат девојкиве не скокај одма да се караш туку примени у пракса.
Не сум имал којзнае колку односи ама последниве две не сакаат, дали јас ги правам да се срамат да тргнат сами или треба се со збор..