Zdravo devojki izvinete za podrskata nemam mk fond na tel ❤ nov clen sum kakvo bese vaseto prvo iskustvo so oralniot seks cuvstvuvavte li gadenje ili miris? Jas skoro pocnav i mozam da kazam deka ne osetiv nikakvo gadenje ili miris dali sakate koga vi pruzat oralen ili samo koga pruzete?
Абе зависи у кој ден е.. не е секој ден добар ден за пиење пичкино сокче а занимација нека си има цело време, само да не го стиска превише ус спиење.. ( апел )
Луѓенца, реално секс без орален секс не е тоа тоа И мене на почеток ми беше гадно, ама кога пробав сфатив дека не е нииишто страшно.. Баш уште поубаво е кога го гледаш партнерот како ужива Но, секако да е обострано, а не ко некои мажиња сакаат само тие да добијат, а да не возвратат..Не може така, другари
Толку така,без орален како да не е секс,се вжештува атмосферата,и во играта се влегува многу поопуштено,се разбира на обострано задоволство
Па не е наменето за тебе да те пали, туку партнерот и vice versa. А сексот е за меѓусебно задоволство, нели?
Друже, верувај, не сум јас баш по сексот. Затоа и не сум ви интересна и слабо коментирам по темиве за секс.
Не си ја нашла вистинската личност затоа велиш дека не си баш по сексот, ова од искуството ти го кажувам
па искрено .повекје сакам да ме задоволуваат орално ...отколку да задоволувам... ама па не оди баш тоа така
Не сум се искажал горе. Да, сакам и кога пружам и кога добивам, ама повеќе сакам кога пружам. И тоа онака знам во рандом време да го направам. Бакнежи по тело и идам доле. Или да и речам дека сум "гладен" и да и заповедам да ми ги рашири нозете. Не ме пали ништо повеќе од ова, кога ќе ја видам колку ужива додека ја задоволувам.
Без орален исто како да си немал секс! Сакам и кога го пружам и кога добивам. Сакам да гледам како тој ужива, а сакам и кога го добивам многу ме возбудува кога орално ме задоволува и ме гледа во очи.