Не да не е фер од отвоја страна.. доста себично... и бај д веј, нашите полови органи се каде-каде погадни од нивните од искуство ти кажувам... и не дозволувај да те моли, опушти се малку...
^^ и - в - и...само полека, не мораш све одеднаш да правиш, ама полека јас мислам ќе се навикнеш и после некое време ќе почуствуваш и самата задоволство. Ама не биди себична, угоди му малку на дечко ти, не го оставај толку да те моли А освен тоа, па отпосле дури ќе видиш и самата за возврат што ќе добиеш, верувај се исплати малку да му се посветиш само на него
Toa e mnogu sebicno od tvoja strana. Ako ne e sreden mnogu jasno deka ke ti bide gadno,kazi mu da si ja odrzava higienata. Ako ne e toa togas vie imate pogolem problem. Ako se e ok so negovata higiena a tebe seuste ti e gad,togas problemot e vo tebe. Ti ne go sakas ili pak samo imas loso mislenje okolu celata rabota za oralnoto zadovoluvanje ili za sexot opsto. Najverojatno toa se slucuva zatoa sto si seuste mlada i seuste gi istrazuvas rabotite,veruvaj mi nekogas toa ke pocne da ti se dopaga i samata da go baras. Bi te sovetuval ako stvarno go sakas i veke si se vpustila vo vodite na strasta da ne se plasis premnogu od sexot i da ne se ogranicuvas. Ne se plasi ako partnerot ti ponudi nekakvi valkani raboti,duri mozes i ti da mu ponudis,toa ke ja zgolemi vasata vozbuda i ke vi pridonese poubav sex se razbira ako go imate. Koga veke ste ste prepustile na strasta zaboravete na granicite i prepustete se na zadovolstvoto.Se razbira sekogas PAZETE!
Па од моја страна тој секугаш добива и гледам дека му е убаво, но јас не сакам! Ми има велено, но не сум се согласила и незнам едноствано...
Женскии , јас од скоро почнав да сум сексуално активна така да немам некое големо искуство на тоа поле.Му имам пружано на дечко ми опрален секс , тој мене сеуште не бидејќи сеуште не сум опуштена многу .Иначе убаво ми е кога му го пружам тоа задоволство но не знам некои техники па ајде тие што повеќе знаат нека ми дадат совети како наред пат повеќе да го возбудам (бидејќи тој е 25 год .и има искуство , а мене ми е прв и ништо не знам). Позз
Ммммммммммм.. И пружам и добивам И ми се допаѓа и едното и другото,ама највеќе 69 комбинација Инаку skyAngel за техниките.. Ете decko предложил една која не сум ја пробала инаку од моја гледна точка deep throat возбудува
кога збориме за орално задоволување сметам дека машкото излудува кога го задоволуваш, кога го лишеш на препони, му ги лижеш тестисите и малку подшмукнуваш а и оној делот измеѓу тестиси и анус тука мислам дека им е слаба точка и лудило невидено
lele lizenje na testisite kje probam imam slusnato za taa slaba tocka ama nekako ne se osmeluvam seuste premnogu mi e ...ama ke bide i toa Fala inace
Еми ко си веќе кај тестисите, слези и малку подолу. Јас го заборавив лижењето на перинеумот (делот меѓу тестисите и анусот). Можи дека долго време не сум го искусил, не можам да ја натерам девојката натаму да „скршне“. Иначе, како што предложи и една девојка претходно, и deepthroat е одлично, но само ако можеш да го контролираш нагонот за повраќање. Ако не можеш, отиде денешниот ручек кај партнерот во скут (извинете за сликовитото објаснување )
Се што беше претходно кажано, значи шмукање на тестисите, па лизуцкање на тој делот накај анусот и можеби би додала уште две работи, сега не мора на секој да му се допадне ама мислам дека ги излудува машките, кога си играш со главчето со помош на јазикот (пази да не е остар јазикот, туку опуштен) и во немала рака барем од лично искуство, мислам дека ги излудува кога ќе го плукнеш таман колку да го излигавиш, па малку комбинирање со handjob итн
Изгледа одвратно додека да се внесиш во самиот чин, но кога ќе го видеш задоволството на неговото лице... е тоа е веќе друга приказна.
Нема за мене табу теми што се однесува до сексот, а посебно оралниот...што све немаме пробано со дечко ми, од лижење тестиси, перитонеум и анус па све до deep throath што го спомна Дечко. Конкретно за deep throath треба да знаеш како да се поставиш за да биде отворен хранопроводот, а да не се случи да удира во во ѕидот на грлото за да дојде до нагон на повраќање Све е до техника, и све се вежба и учи