Леле сигурно нема да потрошам 7минути на оваа глупача, господе боже ми доаѓа да се пукам у глава од вакви женски. Со едно отварање уста разбрав колку малку искуство има
Па веројатно дека на јебозовен начин го кажува, само што ова нејзиното не е некое квалитетно фелацио. Мислиш за правосмукалка кажува.
Decki a ako doziveete orgazam a ne ste imale vaginalen seks dali toa znaci deka si ja izgubila nevinosta????
Да, било каков сексуален однос ти ја одзема невиноста. Честитки, welcome to the club. Веќе не си невина, оу неее.
Па ние шо се криеме тука по форумо и шо пишуваме сексуални искуства, типката има муда и пари заработува од прегледите
Па убаво што има муда, ама лошо што нема вокабулар и искуство. Мислиш устата и е правосмукалка. И сигурно не секоја сака да ја кажува интимноста јавно.
Не! Ако не сакаш, не мораш никому да пружаш орален! Тоа најбитно. Иначе, цел муабет и' е глупа ко кур! Уште горда е бе на муабетов
Од како се појави вирусот во Македонија 2 пати имав орален однос така да ако има хигиена вирус нема да има