Barem da pokazheshe so vibrator,dildo,banana,krastavica kako gji turka do grlo....za nas poglupite da sfatime,oti dzabe teorija ako nema praksa....mi se gadi od vakvi pametni kako ovaa
Па добро може девојката е помала и штотуку влегла во сексуалниот свет. Секој има право да праша или да се пожали на форумов без разлика колку е глупаво, се учи. И јас на почетокот го посетував форумов за да научам нешто бидејќи немаше кој да ми каже. Не мора одма со навреди и смеење.
Мисли дека никој на почетокот не бил едуциран кога прв пат почнал да мастурбира. Јас не знаев што е тоа и продолжив да го правам бидејќи ми беше убаво. И чисто информативно, од форумов дознав за мастурбирање, секс и така натака.
Јасно, ама како може да не знае дека невиност се губи само со секс (макар да е и орален, анален, рачен) ? Не викам дека е битна невиноста, апсолутно не е, али буквално дете може да доживее оргазам од самозадоволување, и тоа никако не значи дека веќе не е невино. И јас сум прашувала глупи прашања тука од паника, ехе, ама овие ствари се common sense.
Никој нема да искоментира за нејзината коса, веѓи, трепки и кармин? Советите да речеме 50% точни ама начинот, тоналитетот и споредбите што ги прави се смеам од прееска Значи...усисивач
Хахах ме изнасмеа, тоа не знам како е т.е не знам како си дошла во таква ситуација, додека стигне таа доле, тој веќе пораснал па нема што да и расте в уста.
Гледај ти да ти расте вагината в уста. Двострана работа е сексот... ако не. -------------------------- Во државава имаме општо проблем со неинформираност на младината кога е во прашање сексот и се' поврзано со него. Дома не се зборува, на школо нема сексуална едукација. Од кај да научат децата? Од порничи учат... ете од кај. А порничите се даааалеку од реалноста и битните информации кои треба да ги имаат пред да се впуштат во било каква сексуална активност. Освен форумите, (по)паметно е да читаат на медицински сајтови... додека не се смени културата на отворено разговарање за сексот и адекватна сексуална едукација во домовите и школите. Секоја чест на исклучоците.
Битно е, и тоа многу. Имаше повеќе, или помалку од 14? Не мора да кажеш. Ама ако си бил до 14, а таа полнолетна, тогаш е сексуално злоставување, а не секс
Е како не е битно. Кога веќе пишувате, пишувајте како што треба. И ние младите треба да извлечеме поука.
Ав колку навалувате човекот да се осеќаше злоставуван зарем не ќе кажеше... Задоволен си е со едно искство плус во позитивна смисла