18 имав. Таа 35. Се запознавме од сајт за запознавање. Скопјанка беше. Со црвена права коса. Рак во хороскоп. Други информации ти требаат? Искрено волку за оваа средба не сум кажал на никој. Само ти и СамерГрл знаете. Другите не се во тек со муабетот.
Многу добро кажано, јас до 15 години до дека имав во странство “ Лекција за секс” многу работи не знаев. Мајка ми никогаш не зборувала со мене на таа тема, во школо по биологија учевме нешто безвеза за половите органи и тоа беше, а и бедејќи за нас таа тема е баш “срамна” цел клас пукнавме од смеа а не беше ништо. Јас сум за тоа во МК да има од шесто одделение за сите еднаш годишно ден каде што доаѓа сексуален педагог и им објаснува на децата се во врска со таа тема, како што е во сите современи земји.
Проблемот е што и возрасните не знаат сериозно да разговараат за теми поврзани за секс. И најчесто, и самите тие ги претвораат во 'смешки' разговорите. Следете ја само динамиката и коментарите на подфорумот секс, или било каде на форумов, каде што се пишува за секс... ќе видите, дека баш така се однесуваат. Имаме потреба од сериозна дебата за сексуалното здравје, бидејќи ако немаме, само ќе го повторуваме циклусот на досегашните 'правила' во општеството. Во сексот постојат пишани и 'непишани' правила. А во тие 'правила'(догми), не спаѓаат само оргазми, слатки бебиња и 'луди ноќи'. Туку и 'правила' за сексуално насилство, контрацепција, забременување, раѓање, абортус. И сивилото измеѓу тие две... Ако не ги знаеш вториве, првите... ќе ти згорчат....
Ај помош. Не сака да лиже. Го прашувам, вели после, после. А ми бара анал. И сеа му велам нема орален, нема анал. Срце мое
Е така де. Анал да ти бара е поголема работа од ти нему орал да му бараш според мене. Дечково не ми седи на некој што сака двајцата да бидете задоволени, туку само тој. Мој совет е да не попушташ, нека мисли и на твоите потреби малку
Не само 'нема анал', туку нема ни орал. Ти не лижиш - јас не пушам. Ти не даваш дупе - не давам и јас. Симпл.
Иста бев и јас додуша сеуште немам пробано ама сакам , на почетокот на дечкото му реков дека не сакам така и сега незнам како да му кажам дека сакам
Пред да се задоволувате орално, проверете на ОРЛ клиниката колку луѓе добиле рак на грлото и усната шулина со пренесување на вирус и други патолошки бактерии од пренесување на задоволување на половите орани