И само од двајца мажи се дојде до заклучок не за орален секс? Мислам дека не е доволно репрезентативен примерокот за правење статистики и вадење вакви озбилни заклучоци на вакви преозбилни теми
Може малку повеќе информации, каде се тестиравте, каква е процедурата, цена, резултати за колку време доби?
Па нормално. Затоа јас добивам афти во уста. Чудна работа...поголем дел од мажите сакаат да бидат орално задоволени, а не сакаат да пружат орален.
Гениталните бактерии, не можат да преживејат во устата и усната празнина. Може да има ешерихија коли, уреа плазма и т.н. Не се пренесува, прашај било кој доктор....дури и гинеколог ќе ти го каже истото.
Од кај ова? Трепонема палидум, за сифилис и те како преживува, кандида и си живее Ај да речеме не се тие двете бактерии, ноооо....устата е дом на МИЛИОНИ бактерии
Мајкл Даглас нели имаше изјавено дека добил карцином на грло од ХПВ стекнат со орален секс.. Ах , фајн, можда така му рекле и така изјавил, немам читано научни папири за тоа па не можам да дебатирам. Нооооо, баш ме занима како тестирале дали мажов во нашиов случај такозвани Кире, има или нема ХПВ , зашто ТАКОВ ТЕСТ ЗА МАЖ НЕ ПОСТОИ...во мк па,ноу уеј Ерго, се подлажнува на темава...
Јас така знам, разговарав со доктор пред неколку месеци и така ви пренесувам. А рак како рак, значи не се фаќа од орален секс луѓе разграничете ги работите. Рак на грлото на матката се добива по пат на секс или рак на дебело црево од анален секс ?? Не мешајте бактерија со карцином.