ima edna teorija na zagovor ako ne probas nikogas nema da znaes kako e, sekogas samo ce slusas I ce mislis dali e ili ne e taka … Probaj, pa odluci, samo vidi da ne e partnerot nekoj koj isto se misli dali e ili ne e dobro
Oralniot (ne e pravilo, ama) se smeta za predigra …, sepak e uzivancija, go obozuvam toa I da go pravam I da mi go pravat ili samo ednoto koja I da e
Абе не дека смета, ама сега толку модерни фризурчињја и за машки и за женски, зборот ми е фризура за доле, многу влакна не би било пожелно ... Ама ако е тоа мерак на цурата, тогаш да не испадне поговорката, најде п...а или к.р, па сега и влакната ти ...
Обиди се ти со шлаг, крем, јагода и изврши фелацио на некој маж. Како ќе знаеш дали ти се допаѓа, или не, ако не пробаш? Мораш да пробаш.
Пробал некој чај од брусница или таблетки за поубав вкус? На тикток стално ми искача и плус читав на нет. дури и за ананас зборат
Daaa, i koga mi pruza, i koga pruzam oralen. Ubava predigra, podobar sex. Uste poubavo ako dodeka trae sexot ima prekini vo koi ima oralen. Togas e i poubav i podolg sexot.
Еи еи тоа е за некој ич што не го бива па мора да се интервенира а дека е убаво на сред секс да има оралка убаво е
А што кажа лошо човекот? Женско да го кажеше ова сигурно немаше да има реакција, не и вика дека мора да проба туку совет и даде, и да ако не проба нема да знае, а ако пробала и не и се допаѓа тогаш друго е тоа. Не треба ко обврска да биде најбитно
„Советот“ му е базиран на лично задоволство и бенефиција. Не викам дека жените не уживаат во тоа, но не може таа повеќе да ужива од него. Посебно не кога тој очигледно ја убедува да проба. И женско да го кажеше ова на машко верувам дека ќе добиеше реакција. "Real men eat pussy" го кажуваат луѓе кои сакаат да бидат praise-нати зошто преферираат некој сексуален акт. Никој не треба да ве убедува да јадете мачки, никој не треба да не убедува да свириме на флејта. Сексот треба да биде двострано задоволство.
Добро веќе коа размислувам на тоа,зашо да не го прашам дечко ми пример што и како сака? Или не смеам пошто не пробал он па ај нема што да кажува...Исто и со човеков, ако даваш орален секс(или уживаш во него) али машко не смее да збори за тоа пошо се осеќаш понижено или не знам како тогаш боље не го прај тоа (не зборам за тебе него општo), затоа и кажав да пишеше женско немаше да има ваква реакција. Не може вака да се размислува (нема што да кажува-не пробал) затоа што и двајцата партнери треба да се вклучени во чинот и да си кажат дали/што им се допаѓа што не, така да ништо страшно не напиша он. Нема он со сила да земе да ја тера да прави нешто што нејќе, само кажа како може да проба.Викаш за лично задоволство му е советот, а како подруго да и објасни? Што и да каже ќе изгледа како за негово задоволство пошо машко е. Многу може да се дискутира на темава, кој би кажал real men eat pussy не е во ред, и нормално не треба некој да не убедува да праиме нешто, али и дечко да ти каже да пробаш голема работа па, ако не ти се свиѓа нема да правиш и тоа е тоа, како што кажа двострано е. Ако не истражуваш нема ни да знаеш како е и не треба да се гледа ко којзнае што ако некој каже нешто ко дечково, преувеличи многу али нема везе секој со своетo.
Го прашувам дечко ми што сака, ама и да сака нешто, ако јас не сакам, нема да добие... колку сака нека 'ме советува'.