ОК, јас само совет дадов, од лично искуство, да, јас имам пробано со девојка, сакам да кажам шлагот, јаготката, кремот го имам пробано со девојки, се менувавме и на нив и на мене ни беше прекрасно. Кој пробал знае
Vkusovi. Lapni si banana ili nesto blagce ... Ako sakas oralka, sakas, ako ne ne ja ni praktikuvaj. Oralka samo za da se zadovoli radoznalosta na vkusot ne e oralka. Ili sakas ili ne sakas, kraj...
Баш така како што кажа членото погоре, или сакаш или не сакаш, нема многу филозофии. Ама кокосово уљје е Game Changer
Аха. Што се нема да прочитаме овде. Изгледа дечково сака да се пофали дека му е со вкус на ванила. #немасмајлисокандило
дали јас тоа добро разбрав оваа што дроби, оралот е за момци кои имаат ружни девојки ,и штом сладолед лижете морате и да леле споредбата на бебето и пелена со орал и тестиси Брчки добив од смеење, ама ништо страшно, еве цуцава вели сперма на лице наместо ботокс за лифтинг,крај, го урна бизнизот за лифтинг на лице, само сперма за без пари И мора на ВЕЧИ ,свако може да прогута 15/16 цантиметара,па и усисивач бре да ги усисате хранливите материи Одамна вака се немам смеено Боже баци циглу и буди прецизан!
Ај машко во лп. Да не бидам вулгарна со прашања хахах Ај ќе прашам. Дали уживате кога ќе ви се лиже само главичката?
Па реков ако изрази желба само. А да викаш - абе ужива во болка сигурно а да не кажал дека ужива не е океј. И јас еднаш помислив така па белја направив.
Добро, мислам очигледно е моето пишано..во гризење и гребење не уживаат. Тоа предизвикува болка АМА има и такви кои уживаат во болката . Тоа ќе си го праша партнерот дали е по тој "спорт" ... Кој може тука да и каже дали партнерот нејзин ужива во болка? Се фаќаш за ситници, убаво има смајли на крај...