Мораме да го промениме ова и да бидеме покомукативни кога е во прашање оралниот секс и севкупно сексот. Мора да кажеме и ние што ни е убаво, кога уживаме, а кога ни е онака, мех. Мора да сме поотворени со партнерките. Само така ќе го подигнеме квалитетот и самото уживање ќе е поголемо. Сите сме различни и различни работи ни прават уживање. Мора да бидеме спремни да се прилагодиме на нив, да се учиме меѓу себе, а тоа се решава само со искрен разговор. Учен не се родил никој. Се е trials and errors.
Па затоа де искрен разговор. Ќе си кажеш што ти се допаѓа, што ти годи, што не ти годи и партнерката ќе се промени, ќе знае што да направи за да уживаш повеќе. И се разбира и обратното важи, и ти треба да сослушаш и промениш, се прилагодиш на тоа за она да ужива. Никој не му пишува на чело што сака. Затоа е битна комуникацијата.
Не мора да се промени, ни едниот, ни другиот... Може да сака исто како и ти, може и да не сака. Или комромис, или секој на башка страна... Зависи колку ви е битно да го имате она кое партнерот не сака да го прави...
Pa treba da si kaze sakam- ne sakam.Ete mojot minuta dve primeniva pa se trgne.Mu kazav deka sakam podolgo ama pak si tera po svoe.I osekam i toa malku vreme go pravi onala radi reda ne e strasno so zelba nego radi reda.Pa podobro i da ne probuva
Ako taka vodime inat nikade nema da stasame.Ete jas koga mu pruzam uzivam,ne deka toa mi e nesto vrv ,ama pak i ne mi e problem.Sakam da znae deka uzivam koga gledam deka u toj uziva.Ama tapa e covekot.Za zal.
Sme gi utnale partnerite . Nekogas i razgovor ne vrsi rabota, nekogas sila vrsi rabota zavisi od mood-ot
Здраво. Имам мал проблем со партнерот се гледаме повеќе од година веќе но ретко имаме простор за интимност. Последниот пат кога му пружив орален секс приметив чудна миризба и не можев да се опуштам и да го задоволам едноставно не уживав во тоа. Дали да разговарам за ова? бидејки ако постојано така мириса јас стварно не би можела да практикувам орален секс. Со претходните партнери немав ваков проблем. Би ве замолила за совет..