Ја силуваш жена ти, или сметаш зашо ти е жена не се важи за силување? Разговор врши работа, може одбегнува зашо не и пружиш задоволство. sorry to burst your bubble али не мора секогаш кога на мажот ми му се сака и мене да ми се сака.
Мислиш она никогаш не покажува иницијатива за секс? И шо и викаш, ај под јорган? и она флегматично ти вика океј???? Тоа не е никаква согласност. Тоа го прави за тебе да те задоволи зашто си и маж. Жена што ужива во секс скоро секогаш дава некој поттик ШТО НЕ СЕ ИЗНАЧИТАВ ДЕНЕС
Дали сметаш дека после толку пати, она нема да знае каде да допре? Друг пат изјасни се поубаво. Стресови ми правите само на форумов
Џизс стварно значи исти сте и све знаете Зошто не прашувате ако не сваќате туку празнината ја дополнувате со тоа што сакате И не не го прави за мене за нас го прави (мислам) Ај кажете од ваше искуство колку време треба да се чека да иницира она?
Јас би ја оставила, толку време колку што и треба. Сакале или не, сексот е голем дел од една врска, посебно на еден брак. Колку што и на тебе ти треба, толку и на неа. Кога тогаш, ќе побара. А не пречи и ти да и дадеш некаква самодоверба, да ја поттикнеш дека може и да не се срами. Кажи и дека ќе чекаш и слично. Ги пополнивме дупките, зашто реално многу грубо се изрази. Комуникација и ништо друго, прашај ја што не чини. Прашај ја дали ужива, дали сака нешто да проба. Жена ти е, нема тука срам.
Па океј е и ти да иницираш ама без да бидеш нападен и да не се осеќа должна, да биде слободна да одбие ако не сака во моментот.
Добро бе да му е’ам мајката, не си помислил дека можеби нејзината реакција е последица на некое си твое однесување? Што кур се понашате као да мораме да сме ви робинки во кревет, готвачки, медицински сестри, психијатри и не знам уше шо. Замисли али жена ти не постои само за да ти ги испере гаќите и да ти испегла униформа за на работа. И шо си направил ТИ како полноправен партнер во целата ситуација за да и покажеш на жена ти дека ја сакаш, дека го цениш сето тоа шо она го праи за тебе? Пробај смени малку тактика, не верувам дека постои жена на која не и се сака, верувам дека постојат милион мажи кои не знаат едноставно, а поверојатно НЕ САКААТ да мрднат со мал прст за да направат било шо за да мрдне ситуацијата коа ќе дое до ова. Изнеси ја на вечера, избричи си ги јајцата, намирисај се, одлогирај се од форумов и пробај да се сетиш кое и е омилено цвеќе. Среќно
3 Месеци испробано, ако јас не барам нејзе сеедно. Нема срам за се е разговарано, едноставно не и оди паметот.
Епа ако не сака, нема. И ти сега откри дека не и' е ќеф орален? Кога бевте дечко и девојка како беше ситуацијата?
Разговаравјте тогаш на таа тема повеќе или за отворен брак. Не знам стварно. Зборете зашто не и иде таква мисла? Дали не е доволно запознаена? Дали нема искуство? Пуштете некој порнич, стварно не знам. Ако е асексуална ќе знае и она самата и ќе ти каже. Сите имаме некоја жичка у нас, нешто што не пали, нешто што не привлекува. Може не и е интересно, може не те ни бива од кај знаеш. Али ако е незаинтересирана, неиницира и само се сложува колку да те задоволи, тоа не е некаква согласност. Разговор и ништо друго, психолог, сексолог...