Орален секс

Discussion in 'Секс' started by newring86, Nov 22, 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2,240 vote(s)
    67.8%
  2. Да, но само кога добивам

397 vote(s)
    12.0%
  3. Да, но само кога пружам

258 vote(s)
    7.8%
  4. Не, не сакам орален секс

410 vote(s)
    12.4%
  1. Victorya

Victorya Популарен член

Уште малку иди есен хаха :lol:

2. chicka

chicka Истакнат член

Секој различно размислува но кога сакаш некој и со кој си поминал многу време што има да ти биде гадно да го задоволиш орално?И јас мислев така додека еден ден сама не се решив а пробам и видов дека и не е така како што јас сум замислувала

Мистер_89 likes this.
  3. skyAngel

skyAngel Популарен член

Оооо што убаво ...значи и јас ќе научам јееее :D :D Мене ме фаќа некоја паника оти појма немам затоа што тој ми е прв и сега пред еден месец се случи тоа и се има случено тоа само 4-5 пати , страв ми е нем нему да не му е убаво оти тој е поголем и има баш искуство а јас жалче појма немам :$ :lol:

4. violetblue

violetblue Популарен член

Машките често ја користат фразата -Тоа што не го добивам дома го барам на друго место.

Мистер_89 likes this.
  5. decko

decko Истакнат член

Е ова сакам да го пробам некогаш. Да видам што креваат толку фама. :D

6. annnni

annnni Популарен член

јас имав оваа вечер орален секс и дечко ми уживаше...и јас малку ушивава незнам се беше во брзање немошам да кажам и да споделам некој импресии.... :lol:

7. sesilija

sesilija Популарен член

Браво, анннни, си го презела првиот чекор.

Дечко ти уживал од иницијативата што си ја презела, понатаму ќе дојде правото уживање- се надевам за двајцата :lol:

8. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Јас не сум се изјаснила на темава. Резил :D
    Ама на анкетата сум одговорила уште одамна гледам :lol:
    Да не должам, јас ОБОЖАВАМ орален СЕКС! Пред се' друго, многу сакам орално да го задоволувам дечко ми, не се брзам, не ми е мачење никогаш, посебно сакам да го будам на тој начин. :inlove: Ниту една од моите другарки не дели мислење со мене, на сите им е табу, гнасно, понижувачко :^) мене лично ми е прекрасно, не сфаќам само како нешто што го немаш пробано - знаеш дека нема да ти се допадне?
    Сакам кога ме задоволува, иако долго време се чепатев пред него, во смисла дека ми е поинтимно (што донекаде е така) и не може таму секој :rofl: Ама, на крајот попуштив, нормално, и сега уживаме обајцата подеднакво, иако не ми пречеше да го задоволувам само јас орално.

Мистер_89 and anelulu like this.
  9. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Јас не сакам тоа да го правам, ама сакам мене да ми го прават :rofl: Себично малку, ама така е... :)

10. Domina

Domina Истакнат член

za obostrano zadovolstvo probajte poza 69 * opušteno :yawn: :yawn:

11. Decibel

Decibel Истакнат член

Респект :)

Мистер_89 likes this.
  12. martina-srcus

martina-srcus Нов член

da sakam oralen seks i za mene e nezamislivo da imam vaginalen ili analen seks pred prvo dobro da me obrabotioralno ednostavno uzivam vo toa iako zvuci malku egoisticki no poveke sakam koga mene me zadovoluvaat oralno otkolku jas partnerot a najmnogu mi se dopaga oralno dame zadovoluva koga on lezi na grb a jas na kolena sum kliknata nad negovata usta togas jas ja imam celata kontrola i toa mi se dopaga duri i samata pomisla deka ke mu svrsam vo usta ja zabrzuva celata rabota go diga adrenalinot i za pomalku od 5 minuti dozivuvam orgazam.
    sekako daka otkako ke svrsam doaga lapanje kade sto go spodeluvame vkusot na tecnosta koja izleguva od mojata utroba zvuci malku gadno i perverzno no veruvajte mi deka ne e taka

13. dumbal

dumbal Истакнат член

Што се однесува за секс позата 69, за обострано задоволсто со партнерката честопати ја практикуваме- каку увертира за следните сексуални задоволства. Искрен да бидам, во почетокот кога партнерката орално ја задоволував ми беше некако необично,кога свршува пушта многу обилен секрет кој малку ми беше невкусен, да речам киселаст. но со време навикнав на тоа и сега воопшто не ми пречи.Во вагината на девојката, сега и ставам јаготки кои ги земам во уста директно од "портата на рајот", и би рекол дека се многу вкусни.Сега во последно време користеме шлаг за торта , кој на големо задоволство и на двајцата, го лижам од путето на девојката, a девојката пенисот ми го премачкува со мед, тоа беше нејзина идеја. Чуствата после овие предигри и за двајцата ни се неповторливи и незаборавни :inlove:
    Поздрав до сите мои истомисленици :*

14. martina-srcus

martina-srcus Нов член

a da ne preterate malku so blagoto pa da se zdebelite :D

15. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Ма нема везе, сексот троши калории и онака... нека тепат благо, не е лоша и таа работа. :)

16. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Поштовање мајсторе :rock: :D

17. martina-srcus

martina-srcus Нов член

позата 69 е само мит затоа што не постои можност во исто време да бидеш сконцентриран/а и да пружаш задоволство и да уживаш.
    како што не постои можност во исто време и да работиш и да идмараш или да бидеш буден.на и да спиеш.

18. lavica24

lavica24 Истакнат член

e bravo martina...:)))znaci bas pred nekoj den koa japrocitav grupava i site raboti za poza 69 edno ne mi bese jasno...site ja falat...obostrano zadovoluvanje na partnerite...ama ne mi e jasno kako moze nekoj da se skoncentrira i da pruza oralen i da prima????zar ne e malce zbunuvacki toa???
    mislam pri dozivuvanje na toa obostrano zadovolstvo kako partnerite se dovolno jaki dodeka go primaat i da go dadat??
    dont get it:))

19. karak

karak Популарен член

морам да пишам што е убавината на позата 69. еве сега ќе ви кажам да возможно е во исто време да ти пружаат и да пружаш тоа е заемен поврзан синџир колку подобро те задоволува толу подобро го задоволуваш ако тргне брзо и ти му вракам брзо ако сака нежнио и ти почнуваш нежно а кога свршувам на поза 69 ми е толку убаво што максимално мислам ке му го изедам толку страсно го........ што значи нема шанса и тој да не сврши. значи треба да сте поврзани со партнерот и да уживате тој неговото а ти преку него своето :lol: :lol: :lol:

20. Decibel

Decibel Истакнат член

69 одлична поза