мене многу ретко ми се случува секс без орални елементи. и некогаш ако се деси после чувствувам празнина, како да не е истерано до крај. Ама мора да забележам дека ретко имам секс пократок од 30мин, така да се има време за се
Луѓееее, на дечко ми цело време му велам денес утре за орален секс и на крај се плашам хахахахах немам пробано и си мислам што ако е гадно, што ако не знам како па го разочарам... Помагајте
Он нека ти покажува до душа лесно е го фаќаш со раце и со устата работиш нема некоја филозофија тешка.тој дел мене не ми е омилен во сексот
Ќе видам утре, можеби и ќе пробам, срамота е веќе да го зезам секој ден друг пат да викам а знае дека сакам да пробам хахаха
Од тоа ми е страв хахахахах не само за ова, цело време пробувам да избегнам некои работи што веќе не е убаво искачаме подолго време ама пусти страв
Ne moze da go razocharas , ako te saka ke razbere deka ne si iskusna i toa so tek na vreme ke bide podobro ...
Ако немаш желба не се терај на сила ,за да угодиш на дечко.Ако не знае да те почитува , подобро за тебе навреме да прекинете
Ќе видам утре, ние си направивме договори за утре, дека нема да му бегам и такви работи, бидејќи стварно ќе ме откачи вака, на зборови вака сум јака јас ама во живо хахахаха