Uzivam koga mi go pusat i toa sto se vika poveke od seks a obozavam i da lizam dodeka ne svrsi partnerkat i toa u usta
Сакам. Не можам да замислам предигра без да пружам орален секс и тоа многу ме возбудува. Инаку поубаво ми е кога јас давам отколку кога добивам, ма да некогаш знам да уживам и кога добивам доколку сум во добро расположение.
Исто така и јас без да пружам орален секс како предигра, не можам да ја замислам сексуалната партија. Едноставно уживам кога и правам орал
незнам во времето на дедоми и бабами дали бил практикуван, а за сегашно време без добар орален секс , и без добра предигра нема ни добар секс
На почетокот разговаравме на оваа тема со дечко ми, праша што и како мислам и му реков дека можеби би пробала ама не сум сигурна башка бев неискусна. Буквално бев 50/50. После некое време он се спушташе кај мене, него не му беше проблем и јас конечно се одлучив да пробам. Не знаев што како ама со тек на време после неколку обиди ја научив финтата, не било ништо страшно. Сега веќе ми е интересно и уживам да го гледам задоволен кога го правам тоа. Хигиената му е на место така да немам проблем со тоа. Така што девојки пробајте да му го пружите ова задоволство на партнерот, нема тука ништо срамота едноставно опуштете се гледајте како он ужива
Во сексот нема правила. Како си сакаат така ќе си прават. Еве конкретно знам еден пар каде што девојката сакаше да му пружа орален на дечкото ама она не сакаше да и пружат орален бидејќи ништо не чувствуваше и само измачување и беше.. така си се договорија, она на него орален он на неа поинакво задоволство Сите среќни и весели.. нема правила
Точно така. Конкретно јас не реков погоре дека само јас пружам орален, туку сакав да кажам дека и он ми пружаше мене па така јас самата одлучив дека сакам тоа да го пробам на него. Инаку постојат и машки и девојки на кои оралниот секс не им одговара од различни причини така што правила нема.
@AnnaMajaLuna dlaboko izvini nemav nekoja namera da ti sugeriram nesto glupo od.moja strana samo rekov so e ubavo mozebi i ne trebase da ti repliciram . @Dust vo pravo si za toa se izvinuvam uste ednas
Јас намерно заби му покажувам и таков одма се трга и вели: Полека полека не не не те молам. И се газиме од смеење. А за јазик да не зборам. Одма свршува така ххахах.