Ako kazav na toj nacin VAGINA ke me napagase pak da sum vulgaren a zenite osven toa imat i druga dupka anus pa moze i toa da se vkusi zs ne
Не се дупки и не се дупат. Ти дупки имаш или анален отвор и уста? Одвратно звучи маж кога зборува така за жена. Ти како сакаш...
Не ме бива за орален секс... повеќе сакам кога таа ќе го земе половиот орган со стомата, или кога директно ќе пенетрирам со пенисот што е во дурусна состојба во вагината што е во умидусна состојба
Obostrano da, ama istovremeno ne, premnogu uzivam i stavam zabi hhhhh inaku i da pruzam i da mi pruzat oralen seks.
Сакам и да пружам и да ми пружаат. Обожавам 69-ка. А особено уживам кога гледам како партнерката ужива и превртува очи при орален
te razbiram bo sepak preveriram da se pravi posebno… dokolku sakash sa bide kvalitetno. Ne moze da posvetish celokupno vnimabie na partnerot dodeka mozokot i chustvata se zafatebi na toa kako toj te zadovoluva. Moe mislenje …
Obozavan oralen sex, bez nego kako da ne e sex , tolku obozavam sto bi ja gledal kako zadovoluva i drug … ili pak drugi…
Обожавам да давам, небитно ми е дал ќе добијам. Се фокусирам на партнерката и нејзиното уживање, следејќи и ги реакциите. Најубо <3
Без заби Мажите се посилниот пол, дури и во кревет, но со страв се однесуваат кон гениталиите и се многу загрижени. Ви предлагаме да не ги користите забите или да ги користите многу, многу внимателно. Најдобро е да ги покриете острите заби со усните, бидејќи ако неговиот пенис се заглави во вашите заби, тоа нема да биде удобно за вашиот партнер. Користете јазик Прегледајте ја целата должина на неговиот пенис со јазикот, од горе до долу, а потоа поиграјте малку и замислете дека неговиот пенис е лижавче. Ова најдобро се прави кога сте на колена, гледајќи го во очи. Започнете со подигање на неговиот пенис за да ги откриете тестисите, а потоа пронајдете ја линијата што оди меѓу нив. Најдете каде почнува под неговите тестиси – и оттаму почнувате да го користите јазикот, лижејќи постојано до врвот на пенисот. И запомнете, глансот на пенисот е најчувствителниот дел и дефинитивно не го занемарувајте со јазикот! Обидете се да го заокружите јазикот околу работ на главата. Користете затегнат јазик за да го тапкате по френулумот (кожниот набор што го поврзува глансот со остатокот од кожата на пенисот на долната страна) Контакт со очи Гледајќи девојка право во очи – тоа го сакаат мажите во кревет. За време на орален секс, не заборавајте за контакт со очите. Само затоа што си долу не значи дека треба да исчезнеш. Поврзете се со него гледајќи го директно во очи, од време на време. Мажите сакаат кога девојката ќе го впери погледот во нив. Покажете му ги прстите Истражувањето на неговиот анус со прстот додека истовремено му давате орално задоволство може да го излуди вашиот партнер. На мажите им се допаѓа ова, иако не зборуваат за тоа. Лижете ги прстите гледајќи го право во очи, галете го со прстот околу анусот и турнете го прстот во неговиот ректум за време на орален секс. Вистинското задоволство лежи околу пет до седум инчи во внатрешноста на анусот. Тука е простатата – машката Г-точка. За да го пронајдете – нека вашиот партнер легне на грб, а вие го туркате неговиот показалец, кој е добро подмачкан со лубрикант, во анусот речиси до крај. Експериментирајте со притисок, почнувајќи со многу лесна масажа, до посилен притисок и блага пенетрација на прстите.
Не. Стома е кога некој е опериран од рак на дебело црево и му се прикачува кеса на стомакот, односно се прави отвор на стомакот за да се пристапи до дебелото црево. И не трескајте глупости! Се претерува со “знаењето”.