Блокирај го секаде. Прекини секаква комуникација. И немој да те лажел умот да се гледаш насамо со него.
Sakam uste nesto da prasam negoviot alat bese tolku temna boja kozata na alatot mu bese temna dali znajte od so?
Дали сериозно ??? Си се информирала/прочитала или видела некад за пенис, вагина... секс воопшто ? Колку години имаш?
@Elena princess Колку време помина од самиот чин? Ако нема 72 часа поминато оди во аптека, купи апче норлево и напиј се, тоа штити од бременост.. Колку побрзо го испиеш, подобро за тебе, како поминува време, му се намалува ефектот.
@Elena princess Прочитав уште прееска и мислев дека тролаш па не вратив ништо. Ако си сериозна, тогаш си жртва на силување. Не значи не, и на дечко и на маж и на било кој. Првиот секс е толку страшен, болен, промена на телото, непријатен (бар по мое искуство) и треба љубов, нежност, доверба... да се осеќаш сигурно посакано. Жал ми е за ова што ти се случило, мој предлог да одиш на гинеколог на преглед, и на едукација. Пред да се одлучиш на овој чекор требало да се едуцираш, консултираш. Биднало што биднало, не препорачувам контакт со дечко ти, остави го.
Ако си трол и си пополнуваш време пишејќи на форум...твоја работа али ако е вистина тогаш треба да го пријавиш за силување. Како во тек на 2 години не виде што човек е? А ако свршил во тебе напиј се апче оти веројатноста да останиш бремена е голема. Зошто дозволи да те соблекува? Бегај девојче, замини си, тргни се...
Може да му бил измачкан и од твоите течности во вагината, не мора да значи дека било сперма па ќе забремениш, иако никако не е исклучена и таа можност. Се напи ли норлево против бременост? Ајде пиши што ќе направиш после гинеколошкиот преглед. На докторката и кажа се?
Хммм ме мачи прашањето дали си хермафродит?Еднаш си женско еднаш си машко па на крај ќе испадни дека си небинарен. Барем 2 профили напрај еден за машко еден за женско
Со еден дечко на прв дејт имавме орален секс. Дечкото сврши за помалку од 5 минути.Можеби за некои 2-3 минути.Немавме ништо повеќе. Ме интересира дали е до мене грешката?
грешка? чим тој за толку брзо време свршил ти одлично вештини си покажала и тој не можел веќе да се воздржи значи тој прекрасно поминал
Сакам кога пружам и кога добивам, но повеќе сакам кога и пружам на партнерката, нема зборови што може да го опишат тоа дејство, убавиот долен веш што се нашол на паркетот, прекрасната фризура, измешаниот вкус на солено благо кисело од скоковите клиторисот..., пријатните звуци од уживањето, ритмичките движења на половината, гризање на усните, и на крај врвот и најпрекрасните зборови добро доста е