Па има вакви случки ама најчесто не го раскажуваат на овој начин сексот.Прво не сакаат да се отворат и да кажат дека се силувани,второ ако беше апел за помош немаше акцентот да биде ставен на тоа дека бил долг,тврд,со вакви такви вени,а најмалце ќе беше пишано ми го напика цел во уста.Повеќе ми делува како да читам еротски роман.
Сигурно има. Ама за атер на жените кои се жртви, нема да си играм мајтап и да вреѓам. Никому не помага такво понашање. Ако не веруваш нешто дека е вистинито, поарно не коментирај ич.
Не е до тебе. Дечкоти има проблем со брза предвремена еајкулација.И треба нешто да превземе во врска со тоа.Во спротивно секогаш ке биде задоволен само тој но не и ти и тоа не е твоја грешка.
А може и бил пренапален, рече прв секс (заеднички) им бил. Ми се случуваше и мене често на прв пат со нов дечко, типот бргу да сврши - возбуда, напаленост, едвај чекам А после се да е ок. Затоа скоро секогаш давав барем втора шанса. Кај еднаш, два пати ништо не мења
А чекај не ве разбирам еве маживе, ако те задоволи и свршиш пример, после немаш намера да ја задоволиш неа, макар рачно или орално?
Обавезно! Никогаш не ме остаил така. Ако он е побрз секако пробува да завршам и јас, на друг начин, и обратно.
Имам зачекано неколку коментари и ми има даено слика ко демек ако сврши машкото и толку, шо прајш прај пред да сврши ТОЈ... зато прашав оти често ми се случуваше додека бев во врска, па и со една девојка прв свршив и после ја задоволив и неа, сепак ми е интересно хаха.
Двањето орален на женска е многу интересна работа. Особено кога ја држиш пред оргазам и не и даваш да сврши, ама не и даваш ни да се олади. И ако и дозволам да сврши, додека трае оргазмот, пентрацијата е закон, за двајцата, не само за неа.