Да не генерализираме, ама за жал познавам еден ваков тип до тој степен да се чуди што е клиторис ако го прашаш, ама на крај "искусен" нели...
Така е. Но се што треба е да сака партнерката или партнерот. Техниката се учи со комуникација и време. Не сите девојки сакаат исто но ако нема комуникација ќе си тераш по свое и после незнаел дечкото или незнаела да пуши. Ќе си прашате дали им е убаво или пробувај разни техники па видете на што и како реагира другата страна. Обожавам кога имам можност да комуницирам секогаш може да се подобрат и оргазмите, времетраењето и бројот на истите. Посебно ако може да се зачини со некоја играчка. Како и да е хигиена на прво место пред и после настанот. За мене нема поголем turn off од прљава средина за лижење.
Исто. Посебно тоа на крајот. Хигиената е број 1. Неќам да ми мириса на умрена риба, па уште да се чуди оти не сум сакала. Неќам да припари облечен до мене, не пак уште в уста да го клам.
Некогаш ќе ми дојде така желба и сакам да лижам клиторис дур не постигнеме оргазам. Што би се рекло без раце. Добар е филингот кога ќе почне свршувањето омилен дел ми е, оноа благото стенкање и после треперењето.... Аххх.
Ја морам да си прашам Чиста мираа не пипнат дечкото бевме излезени и се најдовме у можност да го задоволувам орално и прво допирање со уста на неговиот пенис го осетив оној вкус на сперма е сега дали е тоа сперма? Муабетот ми е што тој вика ајде секс бес кондом нели и ја викам не ќе ти се испушти, всушност ја не го ни допрев а на врвот веќе го имаше тој вкус. Не е ни прв значи ова често ми се случува. ?