Ама совет му дадовте, за мерак. Опиши ја болката повеќе. Има мал процент на мажи кои не уживаат во орален секс, можеби главата на пенисот ти е пресензитивна, а партнерката со темпото претерува малку.
Како боли? Пече? Чеша? Тапа болка? Оштра болка? Да не имаш кила на препон па кога ти го влече да те боли? И опиши кај те боли и дали те боли после однос. Може и од ментол да пече ако имала некоја мастика, тазе миени заби, или ако се плакнела со некоја ментол течност за уста. Има повеќе фактори. Или She is a biter види да не има некој оштар заб да не те подзакачува со него. Сум го јадел неколку пати од некое криво оштро запче па после црвени огреботени да имам по главата. А од ментолот знае да утрне па после неможам да свршам. Убаво е да се одржава хигиена ама убаво исплакнете уста пред орален и за двајцата важи тоа.
Болка, од пола минута неможам да издржам, не е пријатно. После односот не ме боли, не се работи за ментол па дами лути, ме боли на главчето
Има многу што гледаат извитоперени порничи и фаќаат да го тегнат како да не се работи за човечки орган.
Мене ова толку ме демотивира уште од минатото бившите после орален не сакаа да ме бакнат во уста и уште одамна ова не го практикував бидејки ми беше крајно понижувачки
Јас пак баш обратно, после орален практикувам да ја бакнам, или да се лапаме...како благодарност што сум уживал. Нормално за се мора да се возврати
I feel you. Ми се десило откако сум ја лижел 20мин и свршила да не ми даде да ја бакнам. Понижувачки а сум се потрудил... Тоа и беше последно мое going down on her. А мене никад не ми било проблем кога била обратна ситуација.
Кога би те бакнал некој кој претходно лижел путка 20 мин ке ти стане јасно во што е проблемот Ниту јас сакам да го осетам мирисот на мојата путка во уста Пенис не мириса. Ете тоа е
И вие такви и ние такви је*ени баланс во универзумот најверојатно. Ако се гадиш од самата себе зошто му даваш да те лиже? На него на ванила да не му мириса?