Неговиот мириса на јужно овошје, а понекогаш и на дов сапун, зависи од тоа со што средство ќе го измие. Не обожавам лижење, ама ако ептен запне, е што да му правиш ... А по тоа како лиже, одма знам колку е искусен у сексот .. @WildMk луда си сто посто Со староста, вкусот и стана ко сторена зелка...бљак ...ниту некогаш сум ја пробала, ниту сакам...да, гадлива сум си Сега имам ставено знак СТОП клизав терен(ај да не биде смрдлив)
Точно така, драга моја Искрено, мене не ми се вкусни туѓите Сум пробала... but it's not my cup of tea
Никој не се родил учен, мада како Македонец генетски ти е вродено да бидеш експерт во се. Зафрканцијата на страна, секој/а е различен/на и треба да има комуникација, ништо не е срамно да кажеш што ти чини, што не, и како сакаш и колку сакаш. Ако чекате некој/а да ви ги чита мислите, пиши пропало.
Незнам што ви смрди тука. Ако е хигиената запазена и е у добро здравје нема фрка. Али ствар е у вкусови и у право сте а тука се е лична преференца. Лично баш ми е мерак да се посветам во цела таа регија.
Може стварно не ѝ се свиѓа НЕА како ѝ мириса, или на вкус. Башка само зашто е мое нешто не значи дека обожавам да го мирисам и вкусувам. Не мора да значи дека се гадиш од сам себе (глупа реченица) него само не ти се свиѓа. Како брокули и боранија што неќат многу.
Да се согласувам, и ти си во право. Него да прашам дали ви се случило после орален да ви трне јазик или да ве пецка? Се убив од перење уста после со Листерин само се засили пецкањето. После 3 дена ми помина.
Повеќе преферирам да пружам на партнерката него да ми пружаат и повеќе би избрал ако веќе јас сакам и она сака 69.
Извинете што се надоврзувам вака.. Јас мислам дека само може да имам лош мирис доколку има некаква бактерија или не редовна хигиена. Иначе да си одржува хигиена е се океј вагината е златно нешто..