Не. Сакав да кажам дека никого не терам да сака да ми ја вкусува. И дека не сакам никој да ме тера да му го вкусувам. А бтв и двете ми се малку гадни.
Епа ако се терат работи во секс тогаш тоа не е доброволен секс. ХАХАХАХА седи мирна ти и Библијата под мишка
Точно де Затоа реков ми нема логика тоа како сум очекувала некој да ми ја сака ако јас сум си ја сакала. Реков не очекувам по дифолт да ја сака некој, негов избор е. Може мене мојата да не ми е вкусна, ама на него да му е или обратно.
Зошто вагината ја сметате за гадна а пенисот не? Не разбирам зошто толкава одбивност кон вагина кога е орган исто како и пенисот и сите останати органи.
Не ми е гадна мојата, никаде не реков дека ми е, а и дечковците до сега што сум ги имала редовно ми пружеле орален, така да задоволна сум А секако пенис не ми гадно нешто, за мене е нормално да му пружам орален секс на дечко ми и уживам во тоа
не ја сметаме. Мислам дека жените имаат проблем со самодоверба кога се работи за изгледот на вагината.. а не гледам зашто, сум прашал, не ми кажале.
Дали може да има некое негативно влијание врз вагината од тоа што дечко ми пушел цигари, јадел, пиел или сл. па одма после тоа орален секс?
Устата секако е полна со бактерии, ама не е на одмет да измие заби претходно . Сигурно не сакаш да те допре ако јадел лута пиперка или плунката му базди на цигари