Ne znaam,u sve si odgovarame aa aatoa cudna mi e Ic ne ni saka ednas imame probano u 1 godina i nesakaaa Neznaam
Секако дека не. Ако се ви е во добро во врската, за орален секс да раскинеш е лудост. Не сите сакаат орален, не е дека немате ич секс само немате орален. Не гледам некој проблем јас во тоа. Се ако ви е добро зошто да пропушташ за такво нешто прекрасна врска. Никогаш врската/бракот не сум ги базирала на секс. Јас не сум љубител на орален пример, многу ретко/ич не го применуваме, па не сме почувствувале дека нешто ни фали во сексот...
Бидејќи сексот е дел од една врска, треба да се гледа компатабилноста во кревет како и било кои други аспекти... финта е што и ти и партнерот твој, еднакво мислење имате кон (орален) секс, значи си одговарате и тоа е супер. За мене лично секс без орален не е секс и нема потреба да ја жртвувам таа желба. А што правиме со фактот што човеков си виси на форумов и си заследува женчиња, можеби затоа треба да раскинат.
Ahha jas sakam oralen ona ne saka. A jas so zasleduvam zencinja nema vrska tuka so zasleduvanke valjda ne se prai nisto ahah
Океј. Или прифати ја жен(ск)а ти таква каква што е или барај си друга. Она има право да не сака орален. Ти имаш право да сакаш и да го бараш тоа во некој друг. Тоа е.
Оралното задоволувајне јас го гледам како загревајне и мислам дека после тоа сексот е многу по комплетен според мене, немора да значи дека е кај сите така!
Па ми беше гад додека сама не посакав.Значи остави сама да посака да имате орален секс.Тој остави јас да побарам и сега го практикуваме.И јас не сакав кога он ми бараше ми се гадеше ама сексот без орален мене не ми се допаѓа лично.Некогаш имаме и секс без орално задоволување ама ретко.Дали вашиот секс е сосем нормален или редок?
Не е во ред тоа.Јас кога сакам спремна сум и него да му удоволам.Многу повеќе сакам да пружам него ли да добивам.Ама дечко ми сака да ми пружи па зошто да не.