Треба да разговараш со неа.Сексот е важен за една врска.Секако доколку се работи за сериозна врска со полнолетни особи.
Чим си дошол до тука да пишиш на форумов дека сакаш орален, а не ти пружа и како 'да ја натераш да не и' е гад', значи битно ти е. Не мојш и не треба никој да тераш. Ако неќи-неќи. Ти ако сакаш толку, најди си друга. Нема правило за то. За секој е различно. Прашањето е дали твоето 'доволно', е исто со нејзиното 'доволно'?
Незнам дали има човек што не сака орален секс. Јас обожавам да лижам но и да ми го пуши. Обично на почетокот од сексот но многу често знам од кучешка поза да ја свртам и да и го дадам во уста, она така напалена страсно го пуши и секако на крај во уста и свршувам и ја голта спермата, во кратки црти тоа е за мене еден нормален добар секс. Незнам што муабети се тоа гадно било, па ако ви е гадно немојте ни секс да имате
Не сите сакаме исти работи. Не е исто да споредуваш ставање бактерии во уста и секс со органи наменети за тоа. Може на некој му е гадно, негово право. Кој што сака нека си прави, што за туѓ кревет си толку потресен ти?
Зошто бактерии? Сапун депилирана интима чиста сапун вода каде гледаш бактерии? Повеќе бактерии ќе најдеш во уста отколку доле. Ако одиме според оваа логика тогаш не треба ни да се лапаме Но нормално секој што си сака, јас не би можел да бидам со партнерка која би ми кажала "има бактерии" сега ме инспирира и ме потсети, колку ми е убаво кога е наместена партнерка во кучешка поза и јас убаво ќе и го изложам и чмарот и вагина, мене ми мириса убаво и тоа задоволство тешко дека можам да го споредам со било што друго
Слично. Само од мисионерска, сакам тој да слези доле и да ми ја излижи, па да продолжи пак да пенетрира. Тој секако ќе сврши, битно ми е мене да ме донеси до оргазам.
Посебно кога ќе го стимулира клиторисот тогаш мислам дека жената излудува од возбуда. За жал има 10% од луѓето на кои им е „гадно“Тие никогаш и нема да дознаат што е возбуда.
Клиторисот е под целите усни и го обвиткува и вагиналниот отвор. Иста структура имаат пенисот и клиторисот
Само кога добивам, да пружам не баш, но ако сака би го сторил тоа, good thing на сегашната не и е битно тоа така да многу ретко го правам.
Мала инспирација за форумов. Вчера децата отидоа на тренинг, јас се истуширав убаво, по тоа ми се јави желба за секс, ја собрав женами во спална и зошто имаше добиено немавме секс но го зема да ми го пуши, многу беше страсна и преубаво го пушеше на крај и свршив во уста и го исцеди до последна капка. Еден обичен ден
Јако ми е. Пример кога ми се јаде благо а нема во моментот му викам као "дојди ќе му ставам шлаг ми се јаде благо".