Тоа со шлагот ме потсеќа на одличен рецепт за кандида. Следен пат ќе можете кечап да му ставите па ќе ви дојде како пица пошто веќе ќе има печурки.
Да не се разбереме погрешно, не уживам да давам орален ( освен кога сум во многу добар стејт ) иначе задоволството и го пружам со се останато
Oralniot seks mi e vrv,duri poubavo i od samiot seks. Uzivam da davam i da dobivam. Plus blowjob so mentol bombona e nesto fenomenalno. Isto taka svrsuvanje na faca i vo usta kako jagotka na slagot. Koga davam najubavo e koga ke se vozbudi maksimalno, ke me fati za kosa i ke ja stavi vo usta da i ja lizam od glava do peti
Девојки имав орален секс на 1 дејт Изгубивме контрола и ете се деси, а не сакав да имам ништо на прв дејт... Сега ми пише секој ден ама не ме вика на втор дејт... Многу сум разочарана од себе си
Ах не дозволувај друг пат да ти преовладуваат емоциите, машко е си нашол прилика, а и прв дејт си требала да си останеш на тоа ништо.. Али немаш потреба да си разочарана, биднало што биднало, ако дечкото видел нешто повеќе во тебе ќе видиш по неговите акции со тек на време и чим се допишувате не е страшно, не се оптеретувај дека одма треба да те викне на втор дејт. Не губи самодоверба и не покажувај слабост, без разлика како и да било ако некому му се свиѓаш не треба по ова да пресуди На крај краева плус искуство
Е ништо страшно де, ееее што има врска... Ви преовладувале емоциите, ве понела ситуација сте уживале во моментот и ништо што. Уживај накриви си капа ич да не ти е гајле....