@Ani mani Зошто би се чувствувала глупаво што си се препуштила на моментот? Чим сте биле напалени, ву било убаво. И тоа е битно. Ти сама се понижуваш со овакво размислување, преувеличуваш.
Давам секогаш, ама повеќе сакам да добивам ... Сум имала некои akward ситуации кои ми направија ментална блокада али мислам дека се враќам полека
Па Па.. еднаш се деси после завршен циклус да имам орал, но иако цел ден предходно немав ништо, вечерта баш ко за беља покажа малку розево (жените знаат на шо мислам, честа појава е ) и дечкото кој шо ми пружаше орал уште шо не поврати кога виде дека има малку розево... Се пресеков скроз и сеа цело време пазам на такви работи посебно околу периодот на циклусот- пред/после...
Многу остлив ликот. Нареден пат и кога немаш капни си кечап, и покажи му откако ќе заврши работа, нека страда
Немој да се замараш шо ке мисли тој, си сакала во моментот и биднало. Реално тој ако мисли дека си лесна или ако се фали за тоа што било батали го.
Mislam deka povekje treba da se ohrabruvaat maskite da davaat oralen sex, zatoa sto vo praksa od zborenje so drugari, skoro nikoj ne dava. Kako i da e mislam deka devojkite treba da bidat po oousteni vo krevet i mnogu povekje da komuniciraat. Primer mene ako mi se desi pri dobivanje da osetam deka koristi zabi, ke i napomenam deka ne mi se dopagja toa. Taka gi treba i devojkite da komuniciraat za da znaat maskite podobro da go pravat toa.