Маж ми најмногу сака орален секс но јас воопшто несакам. Премногу ми се гади и никогаш неможам цел да го земам. Сака да има орален со друга затоа што јас не сум сакала. Кажете ми што да правам. Дали е во ред ова дали ви се случува и вас исто?
Не мораш на некого да угодиш да се форсираш да бе многу знае тој друга а?Толку му е важен оралниот секс?Пробај некако да е интересно кога си напалена а на сила убавина не бидува
Затоа кажав ако таа се согласува но подобро развод бидејќи неверство е и флерт со друга личност а камоли па и секс
@cecaa9 Што конкретно ти се гади? Дали твојот партнер не одржува хигиена, не те возбудува доволно, те кочи помислата на самиот акт, имаш премногу изразено сетило за мирис или? Зошто прво не се обидете да го преиспитате проблемот. Најлесно е трчи кај друг/друга.
убаво ти кажал сопругот , ако ти не сакаш има други кои сакаат, ти кажал директно па сега ти размисли .
Недај боже некоја да земе маж како тебе Сака да има со друга? Многу сигурно звучи тоа што го кажал. Комуницира со други што има најдено некоја? Мислам, дали до сега се има случено неверство.
@Anthony77 Е многу убаво и кажал, нема што. Следно она што да му рече, ако не сака pegging, има кој сака и да легне одма со друг. Не е поентата ако ти не сакаш има кој, не е ова работа за минималец бе Нека си видат што е проблемот, може господинот не чул за сапун, од каде да знаеме. И во односот треба и таа да е опуштена, не присилена да прави нешто што не сака.
Не знам што е, но јас знам девојки кои едноставно на самата помисла се гадат на тоа. И не гледам потреба да присилуваш некого нешто што не сака, тоа е стварно нешто глупаво и остава многу лош вкус, дури и гадно да се чуствуваш.
@LoneWolfGuy Да, апсолутно е така. Но, не знаеме дали и со претходни партнери (доколку ги имала) така и било или само со овој? Отсекогаш и било вака или пак од некоја ситуација конкретно и се згадило? Што конкретно ја одбива? Се си бива, може има решение, но секако, не е ништо погрешно и воопшто ако не сака. Погрешно е да се присилува.
Така е се согласувам на сите горенаведени можни работи, јас само додадов над сите тие работи уште една. Ништо не знаеме можеме само да претпоставуваме, но сакам уште и да го насочам вниманието на тоа дека профилот е нов 5 март отворен, а јас на нови профили не им верувам ништо, особено во овој дел од форумот.
Зошто да не веруваш? Дали нов или стар член горе доле слични секирации имаме, абе вака само се делите по безвезални основи Остај сите сме луѓе исти од крв и месо, освен ботовите Ме изнасмеа со сапунот Ако е до тоа сигурно со друга ќе си ја реши типацот маката