Додека бевте во врска не научи што сакаш, а што не? Ако веќе знаел, нема што сега да го менува договорот. Кога сте стапиле во брак, знаел што го чека. ... или не знаел?
Не верувам затоа што обично после две три објави никаде ги нема ни објава ни дека нешто им се допаѓа да стиснат, моја претпоставка: Или машки што се претдтавуваат како женски да кога некоја види објава да се излаже да пише во лп, Или зафрканција (така наречени тролови) На пример два дена поминаа од првичната објава а таа личност што објавила никаде ја нема да врати со друго мислење, А може и ти си во право за ова. Како и да е имајте убав ден.
црноока што сум сега јас виновен во случајов? подобро е да ти каже некој во очи отворено тоа што мисли, или да не ти каже па да си брка работа?
јас можам да ви кажам гледано од машка гледна точка ни еден нормален маж не би побарал цел да го земе како што понекои мислат дека треба така, или дека мажот од жената тоа го очекува или го бара, нормален маж треба да биде задоволен од она што ќе го добие, затоа што секој се труди на некој начин да го задоволи парнерот, дали се работи за мажот или за жената, али способностите и желбите се различити, ако некоја нема умешност орално да го задоволи мажот тоа не значи дека таа особа не знае ништо друго, сексот нема граници ,така да многу не се оптеретувајте со тоа дека треба да го земете до грло за да му биде убаво на партнерот тоа нема никаква врска правата суштина на оралниот секс нее тоа , ако веќе некој инсистира бидете сигурни дека тој не ја почитува и дека сака да се иживува на некој начит.
Реално гледано вистина па стварно орален секс не е плукни залепи а за било која работа што партнерот врши притисок значи не ја почитува доволно личноста и прво ги става своите желби задоволството пред партнерот
Iskreno i mene oralniot sex mi e na prvo mesto kako predigra... Obozavam da pruzam pred sex sekogas... Makar i da e eden saat...
Па баш заради тоа што пишува на оваа тема е и нов профил де, не можеме да знаеме со сигурност. Можно е и да е профил на веќе активна домаќинка откај знаеме. Но тоа сега не е битно. Иначе штом него уопште му оди таму мозокот, ноншалантно си бара да има со друга зошто неговата не сакала и она треба а е као ок со тоа, се знае веќе колку е саатот, или бар треба да се знае. Која дрскост...ма батали дрскост, која будала еј.
Тоа да точно е, во потполност се согласувам, а и ова интернетот не испорасипа сите. Се и сешто се гледа се слуша и тоа се влијае на човечката психа. И кај мажите и жените, кај сите луѓе без разлика на се.
Oralno ja zadovoluvam do posledna kapka od nejziniot sok i do posledna kapka od silata i mokta sto ja pruza dodeka i ja smukam i lizam.
Како да и кажеш на девојка дека доле не и е хигиената на завидно ниво а да не се навреди? Сум имал неколку ситуации па би сакал да знам како да пристапам.
Pred seks zaedno tusiranje pod tus sampon se toa i baknuvanje pa so rakata tvoj demek ja zadovoluvas i so sampon dole ke se izmie. Posle zaedno prodolzete nadvor od tusot. Ova nekolku pati ako primenuvas posle ke svati i nema barem direktno da i kazes da ne se navreduva
Со шампон доле? Ај не давај совети кога немаш основна едукација. Само ќе се влоши состојбата ако се измие со ШАМПОН. Н И К А К О!