Ставаш два прста после неможеш да ги измиеш. А со јазик ништо... Тргнав ама се вратив и ставив нешто друго Тоа со шампоните што некој спомна.. Искрено јас не планирам да ја бањам.
Ke I kazis pa so ima da vrtis muabeti vaka taka;neka se izmie ako saka lizenje,I voopsto sex,osven ako ima nekoj problem so nekoja infekcija pa zatoa taka...
Подобро директно и прашај дали има некаков проблем штом и се јавува таква миризба или пак едноставно нехигиена… Јас на твое место, не би ставила ни нешто друго…би си го чувала
Досега не сме имале орален со маж ми тој сака јас не... Секако одржуваме хигиена и пред секој однос туширање но сепак страв ми е дека ќе има некој мирис и какво би било чувството посебно на него пошто вагината влажни нели
Јас мислам да се издепилираш и добро да се измиеш. За друго не се секирај. Намести се тебе како ти е комотно и остај го нека брка работа.
Mnogu propustasVlazni,nevlazni,mirisa,nemirisa ne se zamaraj toj sto ima cuvstva sprema tebe I e napalen negleda dali mirisa ili ne. Ne sekogas sme imale moznost da se istusirame pred taa rabota imalo mnogu situacii koga sme bile I nadvor od doma,taka da ne se zamaraj so toa uzivaj si.
Brutalno nenasitno deluvam i reagiram koga mi doaga taze depilirana i istusirana so nezno negunozje.. ne samo sto i gi lizam so jazik sramnite usnicki i klitorisot, bukvalno cela i ja zemam vo usta i i ja smukam dodeka ne poludi cestopati doveduvajki ja do stepen da se izmocka, posle najmalku 2 svrsuvanja. .
Realno da zborime malce e gadnicko da ne se izmies, kako vrsis nuzda i siris noze posle..mislam ..i toa nema vrska so ljubovta, genitalii se i mirisa i toa e toa. I ona nadvor od doma, de i nie sme imale nadvor od doma ama vece da si ima i usta li ne mies posle toa Ides po golema nuzda i posle se mestis za 69 Nezamislivo e da ne se izmijat partnerite pred toa ! Maz mi go sakam do neboto i nazad ama ako mi mirisa se znae nazad i tus istoto vazi i za mene i nema lutis.
Имам едно прашање Дали ако некој успее да си го цуцне сам на себе може да се каже орален секс или е сепак самозадоволување?
Aлал да му е на оној што може да си го цуцне.За да си го цуцне треба доста да е надарен машала.А и да е таков(надарен)ќе нема потреба сам да си го цуцне верувај ќе има многуу потенцијални цуцачки.А да инаку сепак е самозадоволувачки орален секс.
Како бе може на некој да му шмукате без претходно да не е истуширан и среден доле?Џизас. Јас подразбирам дека денес секој може да одвои 45 минути дневно да измие заби,да се истушира,да облече чиста и перена облека.
Да, да насабајле ако сака девојка ви да ве излапа или да ви го издудла, со најава треба, да се дезифенкцирате прво, па после. Или па ви се приебе негде рандом, нема шанси. А па не бричена, нема шанси. Клоцата и ајт. Се глеа кој не бил у врска по муабетиве. Коа не прцаш рандом, тоа ти се други муки.