Човекот не е животно, па да не може да се воздржи од секс или да резонира кога може, а кога не може да има секс. Не е во прашање да ти се погоди ден кога си преморен, со многу обврски или едноставно си down и без желба за ништо. Секој има таков одреден ден. Зборуваме за константна нехигиена и огромен ред флег и показател за каква личност станува збор. Затоа имаме желботека по темиве дечко ми не мие заби, мириса, не се тушира, забите му се покварени. Епа кај сте гледале кога сте стапувале во врска со него? У таван? Ако не може човек да одвои севкупно 10 минути 2 пати во денот да измие заби, 15 минути да удри туш навечер или наутро сеедно, 2 до 3 минути да пресоблече чиста облека, веш и чорапи тогаш сте со погрешната личност во животот. Ако е таков во млади години без некои големи обврски, каков ли ќе биде у брак кога ќе дојдат деца и повеќе обврски? Не се однесува ова само на мажи туку и еден куп жени. Хигиена на машки полов орган доволно е 5-10 минути на два дена за да биде топ. Доволно е благ сапун или гел со лесен сунѓер да го поминеш за да мириса топ убаво и чисто. Секојдневно миење на главичката на пенисот со сунѓер и гел не е премногу препорачливо според мене затоа што е осетлива кожа и предизвикува иритација.
Да. Што имам зборено со другари и пријатели, тие што не даваат ова го имаат кажано, дека им е гнасно.
Исто ми го имаат и женски како причина кажано оти не сакаат да даваат. Ги разбирам, ама не се согласувам со нив. И не би сакал таква партнерка.
И после се чудат оти не можеле женска да фатат, и оти опаѓал наталитетот. Ебате латентните педечиња ( без навреда кон хомосексуалците).
Затоа што е глуп дебил Извинете браќа машки..ама такви сте ако не пружите орален Нема врска тоа барем од машка (моја) гледна точка Јас сакам да давам а не очекувам секогаш за возврат Ако пружат добро Ако не пак добро
Дали ви се случило при орален да му го изгребете со заби пенисот на партнерот и да му потече крв? Да не се добие некоја инфекција? Што да се превземи?