Дали е нормално машко да има мирис од пенис, иако одржува хигиена. На мене ми мириса... некој што имал таков проблем како го решил?
Сексуално пренослива болест се вика тоа. И уште што не сака на лекар да оди, па и тебе те загрозува... ти си знаеш.
Ова што имам зборено со мажи зашто не даваат орален е дека или девојката не им е доволно привлечна или поради непријатен мирис. Е сега зависи од мужиштето шо подразбира под непријатен мирис. За некои е афродизијак нормалниот мирис на вагина. Реално ако збориме, здрава вагина без инфекции и бактерии си има некој нејзин мирис.
Немора да значи дека ако мириса дека е болест. И вагина и пенис си мирисаат специфично. Едноставно тој дел од телото е таков што нема шанси на ништо да не мириса. Нормално е да има специфичен мирис. Ама па и она знае дали он одржува хигиена или не, со него спие. Овде ние само да нагаѓаме може. А што мужиштето како да он бира што му се допаѓа а што да не му се допаѓа. Има такви луѓе им се гади од тоа, не бираат они туку такви се.
На толку денешни производи за лична хигиена верувам ниедна не е несредена или запуштена. А ако не им се дава, не ни треба да им биде дадено.
Веројатно никад не си имала дечко па затоа вака збориш. Врската не ти е пазар па ако ми направиш ова јас она ќе ти направам. Сексот треба да биде уживање а не да се натеруваш со сила некому да правиш нешто и да му поставуваш услови. Ете и мене не ми пружа орален пошто едноставно се гади и што треба да му речам ако не ми пружиш нема ни ја? А ете мене не ми е гадно а и искрено и мене ми е задоволство да му пружам. Целата атмосфера ќе се уништи ако му речам така. Разберете дека некои не бираат и стварно може да биде гадно. Верувам дека и вие има работи од кои се гадите и самите не го бирате тоа. За мене еве да кажам, седнал и ми објаснил дека сака ама неможе пошто му е гадно и со тоа целиот чин ќе се уништи. Мене не ми е гадно и јас му пружам, додуша не ме условувал никад ниту ме уценувал.
Мажи се опседнати со пичка за после да испадне само сакаат да си го стават во неа, а иначе држат безбедна дистанца од метар. Па уште идете со такви и ги оправдувате дека „не било избор“. А твој избор е да идеш со дечко на кого му се гади од тебе, па после другите биле луди.
Ај иди ти кажи му дека нема да му го пушиш веќе, па врати се кажи ни шо си напраила. Му се гадело... Ко лајно да јаде, а не путка да лиже. Јес да никад не ни пробале, али ај. Тоа за педери е, или така нешо беше... Битно у газ не им е гад да го брцаат... Мех.
Сигурно тебе нема да ти полагам сметка за мојот интимен живот. Тоа партнер да те ускратува, а ти да му се клањаш..како да ти кажам, а да не те навредам. Затоа после и ве шетаат кај сакаат.
Мислам дека некогаш ја претерувате искрено. И пенисот и вагината мирисаат на некаков начин. Досеа се што сум имал интимен (орален) однос од жени имале специфичен мирис, ама сигурно не за да ги одбиеш и да не му пружиш.