DO KORISNICKA : nemora ti da treskash gluposti... kaj sekoj e razlicno... a ti osven sto TRESNA TESKA GLUPOST!!! NE DADE NIKAKOV KONTRA ARGUMENT... jas samo se obidov da pomognam. a tebe ako ne ti se svigja mozes kulturno da se izrazis deka ne ti se svigja... nevaspitana. TARZAN : u pravo si brat... ali sho znam ova go primetiv na mene, pa mu go predloziv na drugar mi, i eve go maliot sega trese podolgo
Секој си знае за себе мене ми е поголемо задоволство кога давам на партнерот зш кога он мене ми дава некако ми е страм не ми е пријатно
Neizbezen e!Sekako deka uzivam megutoa malku poveke kef mi e koga jas go zadovoluvam koa go gledam cel vozbuden i srekjen ,
двајцата треба да уживаат подеднакво,ниеден секс не е добар без добра предигра-барем е тоа мое мислење
Јас и сакам да давам орален секс,а и да примам али синоќа во една ситуација испаднав ептен глуп.Дур имавме секс (орален) и свршив на едно незгодно место (фаца,уста..) таа ми се налути и избега,кажете ми некој совет како да ја смирам?
остави ја малце да се смири и извини и се и јас така би постапила на нејзино место... и можеш да се контролираш каде свршуваш .... а и на кирилица да пишуваш ...
За орален секс секогаш сум велела нема шанси. Но после вашите мислења што ги прочитав мислам дека вреди да се проба.
^^ Вреди, вeрувај Посебно тој да проба да ти пружа тебе, има да летнеш на седмо небо . Се разбира, доколку знае што прави. А ти ако му го обработиш добро има да ти јаде од рака Машките дефинитивно обожаваат кога им го пу*ите. А и ние богами
Ме интересира, дали е подобро сексуалниот живот да се почне прво со орален секс, а потоа она другото што следува, со намера подобро да се запознаат партнерите???
Па пред кој и да било секс, независно орален,вагинален или анален мислам дека постојат и други начини како партнерите да се "запознаат" подобро
Јас искрено со пратнерот прво имав вагинален секс,а после некој месец и орален(не бев искусна во оралниот). За мене многу поголемо значење има оралниот секс(како и аналниот) отколку едно обично пу**ње. Сепак за да имаш орален секс со некој треба многу да му веруваш, тоа е секс каде нема заштита(може и да има, меѓутоа не е тоа тоа, иако постојат кондоми во сите вкусови, не верувам дека би било исто гума да ти шкрипи меѓу забите или без заштита)... И да,не мислам дека треба да се почне со овој вид секс. Пред се партнерите треба да се блиски, па да можат да преминат на следниот чекор-да бидат интимни.