Не му се гади од мене туку му се гади да ме лиже таму долу. НЕ се глупирај. Тоа што е со мене не значи дека треба и изметот да ми го јаде, пошто и тоа од мене е нели. Луѓе му се гади на чоекот седнал и ми објаснил. Како човек со сила може да прави нешто што му се гади? Му се поврања едноставно. Целиот чин со тоа ќе се уништи.. Зошто да му го кажам тоа кога и мене ми е убаво ако на него му е убаво? А и никад не побарал сама сум била иницијатор. Замисли маж овде да пише девојками нејќе да ми го пуши пошто се гади. Мамето ќе му го е*ете. За у газ незнам. Сексот е широк поим и има триста фетиши и заебанции. На кој што му се свиѓа тоа нека прави. Абе ама секс е нели и треба да уживаш максимално. Како ќе ти биде еве некоја да ти каже еј ако не го направиш тоа нема да ебеш ништо вечерва. Па мислам дека колку и да си загреан и желба ќе изгубиш и се. Како на пазар да се а не во врска со човек кој по логика треба највеќе да го сакаат нели.
Па наравно дека мме, коа нема да му чини и ќе сака да ја остави, а он не ни пробал да и ја лиже. Ма да они никад не ни би биле со таква девојка. Еве читни си наназад, не лижеле, али сакале да им го дудлаат. А ако некој нит лиже, нит очекува да му го лижат, ондак ок, поштено.
Шо е до мене, ако хигиенски се грижи, а тие што ги имав се грижеа, барем и пред самиот чин, а ја имаше миризбата, значи едноставно така си е таму "долу". Сум се нашол во ситуација и да не сака да ми го допре, па камоли орален, а сака да се ебеме. Таа логика никогаш не ја сфатив и ден денес ако размислувам за то.
Не знам како да го кажам ова, испран мозок или љубовта е слепа. Секако те изманипулирал на максимум. Ако си му доволно привлечна да те секса таму долу, не може да му се повраќа да ти го лиже истиот полов орган. Работи си на самодовербата за да сфатиш колку е ненормално дечко ти да ти каже ми се повраќа од тоа да ти пружам задоволство. Па уште те седнал и ти објаснил дека не може, нејќе ни да проба. Или себично само сака он да си сврши или и он како тебе би порадо да пуши наместо да лиже.
Па што упаѓаш во дискусија ако се вадиш со тоа дека не треба да полагаш сметки? А и никој не ти бара да полагаш сметки за интимен живот. Дискутираме чисто онака. Не ме ускратува не се секирај. Ако нему му е убаво и мене ми е убаво, секако ако тоа нешто имам желба јас да го правам. Ете со еден партнер имав ситуација сакаше анален, реков не гадно ми е. Готово, на тоа и остана, ниту ми побарал повторно ниту пак сме дискутирале на таа тема пак ниту пак ме оставил пошто сум му УСКРАТИЛА задоволство според глупостиве што ги лупаш. Луѓе разберете дека има некои стварно се гадат. Сум била со човек кој и од своето се гади а не па од туѓо. Да не пишувам во детали да не биде ептен. Не е проблем што он нејќе да дава а сака да му дадат. Проблем е ако те присилува да му дадеш.
А оти секогаш клавате на кантар работи? Пример има личности што сакаат да дркаат и пушат пенис. Онака ете ги пали то... Значи буквално ако не набијате некому комплекси или некои вакви суптилни навреди работи си на доверба и слично не сте вие. Прејаки сте.
Настрана членкава ама шо знам, мој став е дека никој не треба да биде натеран да прави работи уз секс што не ги сака, било тоа орален, некоја специфична поза или па бдсм ствари.
Непријатна миризба кај маж може да се јави поради непиење доволно течности и ако пред сексуалниот однос оди да мокри. Неодржување хигиена Се туширал наутро цел ден бил натаму наваму Инфекција ама најчесто такс и вие би закачиле инфекција освен во одредени случаи кај шо може да е носител и да пренесува а кај него да нема симптоми ама така по некое време ќе го чепне на простата. Можно е и самата кожа да има таков мирис ама луѓе 21 век сме имате млеко за тело 300 ланци тракатанци глупости.. да не се лажеме. Од мене совет апла каажување на маж ич да не се мислите. За мажите совет никако апла кажување на жена, жените друго функционираат пробајте фингеринг и натерајте ја да ви ги лижне прстите демек суви се, кога ќе осети таа дека има мирис никогаш нема да де повтори жените се специфични и внимаваат на таа работа. Е сеа проблемот шо не ви даваат орал неможам да го сфатам како маж да се палиш и да сакаш да … а да некеш да ја гледаш или излижеш ми е несфатливо. Ама ако не ви штима не сте сексуално компатибилни …
Вагината има мирис на вагина. Пенисот на пенис. Не ми се верува што дојдов да објаснувам, најосновни работи.
Сите се различни нели. Ете ти си таков ама ете има некој од самата помисла му се гади. Има ете и девојки такви ко што велиш, а и знам и самата имам другарки и имаме некои искуства споделено на оваа тема. Има секакви и нема некое правило ниту треба да има. Остави секој што сака нека прави и готово а не ај ќе го усенувам ако не ми пружи нема да добие орален. Извини госпоѓо од кое кралско семејство беше. Уценуваш човек со кој треба да сте како едно, да делите и добро и лошо....
Според мене и што имам читано, ако не е многу јак мирисот и да ти попаднат клепки и веѓи, немаш исцедок чуден и ако немаш црвенило и да те чеша долу, горе долу ок е... Исхраната што ја внесуваме, алиштата што ги носиме исто така се фактори за сето тоа..
Не е навреда да и кажам да си работи на самодовербата, совет е за да не дозволува некој да ја понижува. Светот е полн со мажи на кои им се може и девојки кои им дозволуваат да им се може, и очигледно никој не и кажал на девојкава дека тоа што го рекол дечко и не е нормално.
Па затоа пишав овде, скоро година дена одев со девојката, не сакаше воопшто да ми го допри, па камоли орално да ме задоволи. И ми рече исто таа не сака.. и то е.. На почетокот мислев дека можеби ете на почеток сме не знам.. ама одевме прилично време и да речам сексуално бевме активни.
Те разбирам. Искрено понекад ми е срам што сум женско поради вакви со двојни стандарди. Пример тоа ти што си имал ваква ситуација со девојка според женичкиве горе она е во право и доколку би пишала овде би ја подржале 100%. Ама доколку пише маж дека не сака да лиже ехееее му е*аа мамата.
Сосема си во право, само што ние тука збориме конкретно за орален секс, кој симптоматично им се гади на грото наши Балкански мачо мужјаци, али да ги прашаш зашто, нема да знаат да ти кажат. Затоа шо никад не пробале, и затоа што тоа за нив е на психолошка база, им мава на квази мушкоста. Еве, нека си кажат зашто им се гади, па да видите колку е саат. За мене е понижавање партнерот мој да се гади од мене, а уште повеќе да очекува јас да не се гадам од него. Али ние мораме да сакаме да пушиме, жени, нели, тоа ни е работа.