Може и они се осеќаат како пушачи кога ни ја лижат, оти нели и туѓи цигари се гаснеле тамо. Фактички сегашниот ми маж му го пуши на бившиот ми.
Еј искрен муабет, пазете и кого лижете и кој ве лиже, ХПВ има баачки а грото мажи немаат ни матичен уролог, да не завршите со некој од поопасните ХПВ вируси па да си го јадете газот. Затоа фино лепо, еден панел пред поопсежни односи. (еве баш сеа видов 10% мажите имаат орален ХПВ, 3.6% од жените...) Да не збориме за излечивите и останати болештини, еве кај мене у друштво мислам дека сум еден од ретките што праи панели (јебига, скапи се ама поарно на чисто да си).
На тој што ќе му се гади од госпоЖава моја, нека си го носи малото куренце на друго место, доста сме пребирливи кого примаме дома Ние оргија уствари сме имале. The more you know...
Од каде да знам, требало да ја праша дечково. Многу жени се самосвесни за изгледот на вулвата, клиторисот; за можниот (нормален, природен) мирис; имаат несвесна ментална кочница дека не треба баш толку да уживаат во сексот итн.
Авицена. Ова ти е најопширно што можеш, одамна неам праено ама ќе ти кажам персоналот е релативно фин, башка што работат од ептен рано сабајле. Иако сега седнав да разгледам пак и мислам дека БиоТек можеби имаат и поголема понуда на тоа што и како тестираат, само уште да си го средеа ценовникот како што треба. У секој случај рачунај дупка у новчаникот, ама бар главата мирна.
Малку ме збуни што пишуваш у машки род, а правиш скрининг/панел кој вклучува испитување на вагинални инфекции.
Абе вагинални инфекции, ама и ти можеш да си преносител, башка од сите овие, специфични за жени е само една Гарднерелла нема тебе да ти прави проблем (во најголем дел од случаите) ама ќе бидеш преносител, другите инфекции и тебе ти прават симптоми. Пиши за кои си збунет? Обично нашиве мажи не идат по уролози, а па и уролозите се релативно индиферентни ако немаш симптоми. Сите се плашат од големите три, ХИВ, Херпес и ХПВ, другото е ставено во заден план.
Ова може и на државно, кај државен уролог или гинеколог кој може да земе брис. Е тој брис може да се достави во која било лабараторија во склоп на договор.