Јас со државниве имам раскрстено, најверојатно можеш и целото тестирање на државно да го истераш во ИЈЗ ако имаш нерви нормално. За ИЈЗ еднаш отидов да дадам крв, требаше нешто ептен специфично да ме тестираат, ни ја веќе не се сеќавам, и цел ден ми пропадна у трчање по клиникана.
Секако дека уживам и кога добивам и кога пружам, сега да не налета некоја со обилно бело прање има малку различем вкус
Davam oralen samo na devojka so odime podolgo, smetajci deka nema ili nemala vo skoro vreme seksualni odnosi so drugi licnosti.
Зошто ти е битно дали имала или немала со други во скоро време? Здравствени причини? Оти многу поголеми шанси има да фатиш нешто при секс него при орал. Иако и вака не е безбедно, ама рачунај ако има Кламидија, Гонореа, Сифилис или нешто уште потешко, ќе го закачиш повеќе ако она тебе ти дава орал.
Nejcham da go lizham alato so bil prethodno tuka. Od aspekt na higiena i zdravje si imam film nekoj deka e rizicno, ama ko so rekov nema nikos sigurnost, ama se lazham ete seriozna vrska demek i nema sex so drugi