Се разбира, не сум до толку себичен. Прво јас и го пружам, она дава. Потоа јас и го давам, а она пружа. И така се мењаме, наизменично.
Тоа и без да ми го кажеш го знам. Која девојка не сака орално задоволување. Треба да е луда некоја што не сака. Јас би сакал да давам, а не ми е битно дали ми даваат.
Абе битно е да се добива, шо има везе кој добива? Шала на страна, нема потреба да размислуваме во термини на примател и давател. Оралниот секс не е еднонасочно задоволство. Кога она добива, и јас добивам. Кога јас добивам, и она добива. Заедно добиваме и заедно даваме. Задоволството е обострано. Кога она ужива и јас уживам. И обратно. Кога уживаш затоа што другиот ужива, е тоа е врвот во сексот и интимната поврзаност.
Тие што викаат дека не сакаат сигурно не се искусиле добро. Има им се погодено некој што не знае да го најде тоа што треба. Убаво е и да даваме и ние, не сме толку себични.
Тие што викаат дека не сакаат да добиваат, се плашат (или срамат). Ова е најубавиот дел од сексот. Можеби се плашат поради своето неискуство, но подоцна сигурно би сакале.
Никој не е роден со знаење, секој учи за нешто. Повеќе удира на тоа дека се срамат, отколку да се плашат. Предиграта е 90% од сексот.