Немаме сексуална едукација, која ќе ги научи луѓето дека ова не е нешто страшно и опасно, туку дека е убаво, но мора да бидете чисти за орален секс. А верувај има машки што не водат лична хигирна, а им бараат на девојките орален. По гадно нема. Добро е што постои вака тема, за некои да се едуцираат. И правете повеќе орален секс, добро е за здравјето.
Не ме плашете следен пат вака. Ај јас од вселената се познавам дека сум машко, ама кај некои треба да стиснеш на профилот за да видиш дека се машко/женско. Нема везе, се разбравме.
Верувај ми дека треба. Е до толку ги има... Вие женските сте поедуцирани околу ова. Проблем повеќе е кај нас машките. Ние сме неедуцираните, со чест на исклучоци. Абе машко на лик ќе го видиш. Ако не е среден во лице, коса и тн., значи не е среден ни таму доле.
Се извинувам што така ќе се изразам, ама при таква ситуација изгледа девојката е глупа штом ќе се одлучи да дава орален на некој што не води лична хигена. Исто и за мажите важи исто. Мириса на гадно, исправи се и кажи оди бањај се и после ќе мислиме за понатаму. А и не ми е јасно, како некој би се одлучил да има секс кога мириса на км. Инаку моментално има све и свашта по интернет, на времето постарите генерации не беа доволно едуцирани, сега за тие што сакаат да се едуцираат има едукации, ама кој да отвори и да прочита/види.
Па и девојката треба да има во акалот и да знае, дека ако мириса лошо, значи не го измил. Ептен е едноставно. И да не е едуцирана за ова, само логика треба да се употреби.
Малку ги мешаш поимите едно е да не е среден во смисла депилирање (бричење) тоа е вкус а сосема друго да е не избањат едукација бањање пред секое онадење
Ќе го повторам она што @Цаци маци000 веќе го кажа, зарем треба да има едукација дека треба луѓе да се избањати (БАРЕМ пред секс)?
Доволно е да ја отвориш темата Дали сум бремена и се ќе ти стане јасно. Ма каква едукација Спојлер @Компир Манџа се подготвува за орален секс
Добро немора секогаш да значи дека човек ако денеска мириса на пот нон стоп е тоа така. Заклучок: Бегајте од луѓе што смрдат. Отворив, се изначитав, се повлеков. Сите на случајно останати бремени.
Се надевам не сте до долку „слободни“ да на прва средба пружате на некој/а орален секс. Значи додека дојде до тоа, ќе си осетите, ќе си зборите за хигиентата, како и за се друго што ви е важно или ви пречи во врската/бракот. Ако пак тоа ви е незгодно да го зборите, тогаш нема ни во сексот да сте опуштени.
Зошто во 21 век да зборам за хигиената? Што да му речам - срце...колку пати неделно се бањаш? Го миеш ли секој ден и зошто не? Ако сакаш орален да знаеш дека треба да го измиеш... Бог да чува, мислиш 15ти век сме или камена доба