Орален секс

Дискусија во 'Секс' започната од newring86, 22 ноември 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2.231 глас(а)
    67,7%
  2. Да, но само кога добивам

395 глас(а)
    12,0%
  3. Да, но само кога пружам

258 глас(а)
    7,8%
  4. Не, не сакам орален секс

409 глас(а)
    12,4%
  1. elena99

elena99 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    20
    ako ti e samo sram pokusaj vo temno neka ne te gleda i posle nekolku pati ke se otpustis i se ke bide kako so treba i jas go imav istiot problem i prvite nekolku pati go pravev toa vo totalna temnica a sega mi e seedno, a ako e i poradi higienata slobodno reci mu i koristite vlazni maram4inja nema da ti se nalute ce te razbere.

На Cecko85 и butik им се допаѓа ова.
  2. Sandra-Di

Sandra-Di Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2009
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    70
    ahhh kolku samo sakam i edno i drugo.
    No se sekjavam porano i mene mi bese sram da mi pruzaat oralen, toa e valjda normalno dodeka da probas i da sfatis kolku e volsebno :)

На Cecko85 и butik им се допаѓа ова.
  3. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.226
    Допаѓања:
    67.732
    Se soglasuvam na pocetokot e nezgodno ama posle...:D

На s.a.m.a, Dust, ana-banana и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. coca

coca Истакнат член

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    4
    OBOZAVAM 69 :D ,SAMO STO MOJOT PARTNER NESAKA :evil:

5. natasavip

natasavip Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2009
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    8
    mmmmmmmmmm najdobar seks ti mu go pusis a on ti ja lize probajte ke vidite

На kumanovoGoran, pikolino, marincence и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. numberone

numberone Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    1
    ivan4e probaj nema da zgresis i jas bev takva kako tebe nikako ni liz ni push :D sega bez toa ne pocnuva nisto cuvstvoto e najjjjjjjjj ubavo ke letas prviot pat ke ti bide sram posle toa ke baras :D najubavo e :oops:

7. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.668
    Допаѓања:
    4.622
    мене многу ме голицка кога дечко ми ми пружа незнам зашто :? иначе да му пружам јас на него и мене ми е убаво кога го гледам како ужива :lol:

8. Pla4ka

Pla4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2009
    Пораки:
    228
    Допаѓања:
    162
    Za mene tuka pocnuva se i toa traeeeee i trae do dusa i nekogas i tuka se zavrsuva ,slatko e i za mene dobro galenje (taka jas si go vikam) doveduva do uste podobar sex.

На Cecko85 и Chiwawa1208 им се допаѓа ова.
  9. ma4ence-d

ma4ence-d Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2010
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    8
    Лижење....:(

Luge ajde kazete mi sto da napravam.. odam so decko mi godina i pol i koga imame odnosi normalno jas mu go pu*am... no neznam dali mi e gnasno ali toj kaj mene ne go pravi toa i pokraj toa sto jas go obozavam toa custvo... sekojdnevno vrsam higiena i celo vreme stavam mirizlivi kremi na vaginata, neznam sto e problemot.... aj vemolam kazete mi sto da pravammm....

На Cecko85 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. LaRagazza

LaRagazza Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    122
    Епа многу едноставно...ќе му кажеш дека си сонувала дека ја правите позата 69 и дека многу те возбудело тоа.Ќе го прашаш дали сака и во јаве така да те возбуди и готово...веруј ми дека нема да те одбие.Среќа јас го немам тој проблем :)

На s.a.m.a и Cecko85 им се допаѓа ова.
  11. praski4ka

praski4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    42
    Jas da se pofalam na temava,sinokja za prvpat ,,go lapnav",hahahah....I se za4udiv od samata sebe,tolku sum bila protiv toa,sum mislela deka ke mi e gad i ke povratam,nema vrska,voopsto ne mi bese gadno!E dobro sea,mi bese sram pa isklu4iv se sto dava bilo kakva svetlina(duri i grealkata),ama normalno e mislam,prv pat.Bitno e deka rezultatite se odli4ni,on e prezadovolen a so samoto toa i jas sum srekjna.Inaku za lizenje,mi ja lize otkako znam za nasiot seksualen zivot i 4uvstvoto e fenomenalno,nitu ednas ne sme po4nale bez prethodno lizenje.

На s.a.m.a, kumanovoGoran, Cecko85 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. maja8

maja8 Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    2.847
    Допаѓања:
    2.159
    Sovet za site na koi im e gadno - postojat ovosni kondomi i mn se dobri :)

На Cecko85 и ginecolog2 им се допаѓа ова.
  13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.928
    Јас никако да го .. као што викаш '' лапнам '' хахаха .. секојпат коа праиме нешто ми иде али незнам што како хах :) За лижење он .. више којзнае колку време .. а јас се мислам у последно време , и така хах :oops:

14. praski4ka

praski4ka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    42
    Pa taka be srce,ke go javnes(me razbiras sto sakam da kazam,on dole ti gore,so prethodno soble4ena bluza )i kako sto se lapate,ke po4nes da go lizes i grickas od vratot pa nadole,po gradite,bradavicite,stoma4eto,i op!doagjas do celta!lizes nagore nadole pa glav4eto,posle go drkas so rakata i mrdas so glavata gore dole,pak lizes nagore nadole,gi smukas malku jajcata,pa pak se odnovo....Otkako ke zavrsi celiot 4in,ke go prasas kako bilo i kade ti se greskite za da znaes za drug pat.Mnogu normalno deka ke ti kaze,ova ne trebase vaka,ona trebase taka...ali toa e ok,bolje taka nego da oseti deka si ima rabota so profesionalna pusa4ica,hahahha...So srekja

На kumanovoGoran, Cecko85 и PericaD им се допаѓа ова.
  15. Fairybell

Fairybell Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    38
    Ej devojki taa rabota e super,barem mene.I jas porano vikav toa cudo vo moja usta ne,ako sakas poveli lizi kolku sakas.Ama da vi kazam pravo do majstorot e:)I dvajcata uzivame mnoooogu.A sovet za tie sto im e gadno malku:
    1.Obavezno da ste taze izmieni i dvajcata,oti sepak se genitalii
    2.Probaj namackaj go so med ili preliv od cokolada,pa da vidis ubavina:)))Ne vi trebaat ovosni kondomi veruvajte
    Aj so sreka sega,pa pisete dali koristelo nesto od sovetive:)

На GoranKumanovo и Cecko85 им се допаѓа ова.
  16. Slatkica

Slatkica Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јануари 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    3
    hej devojki jas sum nova na sajtov pa se nadevam i mene ke mi pomagate so vasite soveti.Znaci imam edno prasanje do vas: jas znaci dosega sum nemala oralen seks, no bi sakala da probam, no mn mi stram kako ke mu recam na partnerot: "poveli lizi" kako odat tie raboti........ zbuneta sum.... inace imam seriozna vrska do1ipol godina pozzzz i fala

17. doktorka

doktorka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    7
    iskreno devojki obozavam oralen...........nemozam da se zamislam da imam sex bez prethodno oralen da imam neznam strasno me pali toa i duri nekogas ne mi ni treba vaginalen uzivam koga jas ke go" lapnam" :oops: on ne ni mora da mi ja lize ja poveke sum za ja nego da mu go ovozmozam toa

На s.a.m.a, Cecko85, Chiwawa1208 и 3 други им се допаѓа ова.
  18. vesne

vesne Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    38
    Лично мислам дека испушташ големо задоволство,пробај и мене ми беше во почетокот гадно ама сега и често го заменувам со нормален секс едноставно така повеќе уживаме и двајцата!

19. vesne

vesne Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    38
    Сакаш искрен одговор,не вели повели лижи него почни ти да лижеш па ќе дојде ред и на него верувај прекрасно е а повеќе мажите сакаат да им го лижат, во секој случај задоволството е големо и фрли го страмот така и за него ќе бидеш поинтересна. :lol: :oops: :P :lol:

20. arwen

arwen Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    8
    So kondom ne e ednakvo ubavo kako bez kondom.. jas bi preporacala intimen gel ili intimen sapun so senzualen miris... a uste poubavo e otkako ke se izmiete i ke se spremite za oralniot seks da se mackate so ovosen serbet ;) nema da zazalite :D