Мислам дека нема потреба да ви биде гадно, ниту срам тоане еништо во споредба соона што мене ми се случуваше кога идев, со еден дечко. Тој обожаваше додека имаме анален или вагинален секс да го извади да ми го стави, неколку пати во уста и пак да продолжи или често ме тераше, убаво да му го излижам, и повторно продолжуваше. Мене не ми беше толку гадно но сепак
Доџе ми да вриснем.Опрај се сестро.Аман речи си правела клистир пред чинот Страшно да цицаш сопствени гом*а од туѓ пенис.Најгадна ствар што сум ја прочитала на форумов !
Цццц анален па орален... Јас несакам анален па вагинален затоа што ми е гадно а не анален па орален и тоа убаво да го излиже нагласено, ццц секакви нешта ке чујам... Инаку да не бидам оф топик да кажам дека во последно време несакам мене орално да ме задоволуваат, јас му го пружам понекугаш тоа задоволство на дечко ми и само кога е свежо избањан Да уринирал па да го лижам нема шанси...
Па добро ако е толку одвратно и гадно, после анален да му го испушиш зборувам за анален каде што девојката е квалитетно средена, кажете ми тогаш дали не е гадно да ви ја лижат а знаеме за време на циклусот какви се гадотии излегуваат од вагината и потоа партнерот треба да ви ја лиже и да го пика јазикот одкаде само до пред ден два излегувала менструацијата. Зарем тоа не е гадно и потоа да ве бакне, мислам незнам колку е и каво е вашето сексуално искуство но очигледно гледам дека не сте баш упатени или едуцирани на оваа тема. Навистина е жално кога м,лади луге се тотално неинформирани за сексот што подоцна доведува до тоа да го практикуваат сексот само за да го задоволат партнерот а не да уживаат во него.
Абе дечки секој си има свои критериуми во врска со оваа тема.На некој му е гадно орален воопшто,на некој анален па орален,и слично...Џабе сега тука ќе се убедуваме.Секој за себе си знае.Мислам дека не е потребно од било какви провокации Јас лично си практикувам орален и он на мене и јас на него,анален па орален немам пробано,а нема да пробам ете лично мене тоа не ми е ок а и на дечко ми.Се случило некогаш после анален,да сака орален ама сам си иде и си се мие со сапунче,јас предходно сум исчистена нормално пред да имаме анален...Тоа е тоа...
Зарем не ви се случило додека ви ја лиже да се искачи нагоре и да ве залапа зарем тоа не ви е гадно, или ке го терате да ја мие, устата со сапун и јазукот па потоа да ве бакне.
^ Леле добро, за сосема различна работа се праи мубает, значи органот навлегува цел во анусот, значи цел, и пенетрира во анусот и ти потоа би го ставила тоа во уста? Сериозна си? Друго е кога зборуваш за вагината, сигурно нема да го терам да ме лиже со добиено, и што има врска после циклусот ако ме лиже па ме баци во уста, факт е дека вагината ќе биде почиста од анусот колку и да ти е испран анусот, човече и лекарите не препорачуваат после анален да имаш вагинален а не па орален! Плус девојката сама си кажа дека дечкото ја терал да го прави тоа, не го правела самоиницијативно! Какви фрикови значи! Наместо да укажеш на се какви последици може да настанат од тоа, какви се не инфекции и болести може да се закачат од тоа ти стана поддржувач, ај ако не и изметот да почнеме да си го јадаме!
И се тоа због љубави Сања е од некоја друга планета, таму може така прават. Без навреда ама кога читам пост од Сања ваква ми е фацичката
дечко ми има пробано на мене еднаш ама ми вели дека таа течноста била кисела.... и му се згади дали има нешто т.е. дали постои нешто за да се смени вкусот нешто некои апчиња за пиење или ништо од тоа?? мислам дека негде имам слушнато ама не сум сигурна па реков да прашам...
Сања, од што ми е смешно дури не ми се ни згади! Анален па орален, о боже драги! На се и сешто ми текнува ама ај да не елаборирам, оти тек тогаш ќе ми се згади. Ај уште кажи ми дека анален си имала без кондом и така ти го дал да му го излижеш, па да почнам и да се крстам! Абе секакви фетиши има, ееее, некои практикуваат да го прават dirty sanchez, јас па за ова ќе се чудам. Нана, епа таков е вкусот малку киселкасто-солен ама ништо страшно. Па и кај машките не е млекце со вкус на ванила ко да пиеш Не знам чаре за промена на вкусот?! За жал...како што има девојки на кои им се гади да голтаат, така има и момци кои не сакаат од истите причини да пружаат орален. Мислам дека, можеби ако пробате уште еднаш нема да му се гади толку, хм? Сепак и тие знаат да уживаат во пружање орален како што знаеме и ние да уживаме, значи не е дека по некое правило би требало да е гадно. Хигиена и се би требало да е во ред
Уживам во орален секс , кога пружам и кога добивам. Но моментално му протестирам на дечко ми за пружање (иако ми е тешко) ,затоа што не добивам.Орален пред се , а после не фала!
Па зарем мислис дека би тошела кондоми и за анален секс ? Незнам зошто ви е анусот толку гаден као да е тоа којзнае што навистина не ве свакам.
Ма ајде, кондом за вагинален , кондом за анален, кондом за орален...отиде едно паковање. Да не ставате кондом и на јазикот кога се лапате ? А газ како газ , што има лошо ако лижете таму, нема бактерии, нема ништо лошо, е може некое семче од пиперки цело да остане или малку потечна столица па нешто да кафеавее , ама па што наши сме си.
Во врска со темава некои луѓе навистина не можам да ги разберам или пак се чудам какви ли чувства имаат внатре во нив, животински!!!!!!!упс дури нешто претерано прочитав овде...
Хахахахаха леле луѓе што се испозапаливте на коментарите на Сања-Лазања,па 100% е машко или пак е зачленета пошто нема попаметна работа па тресе вакви глупости.Во секоја тема нејзините мислења отскокнуваат од нормалата,ама како и да е ги прави доста интересни И простета за офф ама просто морав.
еднаш пробав,иако пред тоа си велев нема шанси.кога пробав онака ми беше ок како и пред тоа да сум пружала орално задоволување.најмногу што барам од оралниот секс е хигиена ,тоа ми е најважно,е кога тоа е на завидно ниво тогаш можам колку сака да му пружам орален секс на партерот.исто така и јас уживам во тоа.