Орален секс

Дискусија во 'Секс' започната од newring86, 22 ноември 2009.

?

Дали уживате за време на орален секс?

1. Да, и кога пружам и кога добивам

2.240 глас(а)
    67,8%
  2. Да, но само кога добивам

397 глас(а)
    12,0%
  3. Да, но само кога пружам

258 глас(а)
    7,8%
  4. Не, не сакам орален секс

410 глас(а)
    12,4%
  1. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    А дали некој тебе ти го овозможил тоа задоволство да ти пружи незаборавен орален секс после кој нозете ке ти се тресат, но сепак ке се чувствуваш прекрасно

2. marina.baby

marina.baby Истакнат член

Се зачлени на:
    8 февруари 2011
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    45
    Јас ќе ви кажам сум го доживеала најдобриот орален секс што постои, не нозете да ми се тресеа буквално мислев дека ќе се мрднам тоа чуство не беше својствено како да бев од марс падната се осеќав, се е до типот колку ќе ви ја погоди точката :*

3. bella01

bella01 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    18
    preferiram :$ :D

На PogbaPol му/ѝ се допаѓа ова.
  4. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    ха,ха, :D обично многу ми е топло :D :D :D таму доле.а нозе не ми се тресат.

5. dumbal

dumbal Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    Практикувам, по ред ги правиме најинтересните пози почнувајчи од 67- 69 многу е кул :D

6. ocajna93

ocajna93 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2010
    Пораки:
    55
    Допаѓања:
    8
    Незнам зошто али јас не чувствувам ништо ама баш ништо кога орално ме задоволуваат :^) :^) ..до партнерот не е, он се трудеше највеќе шо може али тоа не сум му го спомнала никогаш(дека не осеќам нишо)..шо може да е работата се чудам? :^) а јас кога пружам он се пали, стенка, ми кажува дека совршено работа на случајот :lol: а кога он кај мене оп нишо..чудно. :^)

7. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.235
    Допаѓања:
    48.519
    Од неодамна почнав орално да го задоволувам дечко ми, до сега само тој беше оној што го правеше тоа, јас едноставно не се осмелував на тоа , ми беше премногуу срам :$ но ете некако бидна и тоа :D но има еден проблем :( иако не ми ејакулира во уста, сепак ми се гади од предсемената течност :puke: и не можам да ја голтнам и морам да ја плукам во салветка неколку пати, и со тоа го прекинувам целиот чин :worried: тој не вели ништо , дури ми вели плукни не мора да голташ ама не знам баш дали е ок :?: но што да правам многу ми е таква никава,лигава :lol:

8. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2010
    Пораки:
    1.473
    Допаѓања:
    1.833
    ^ И мене ми беше така на почетокот ,со тек на времето ќе се навикнеш ;)

9. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    Затоа што не гоправи тоа како што треба, не се обвинувај себеси дека со тебе нешто не е во ред туку не е во ред со него што незнае, правилно да те обработи.

10. dumbal

dumbal Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    18
    мене девојката често орално ме задоволува и никогаш не се пожалила дека и смета секретот кој нормално се лачи при возбуда.Приметувам дека не само што ме носи на 7 небо и таа ужива во оралката и е многу интересен актот.Дабидам искрен и јас орално ја задоволувам и на мое задоволство приметувам и таа ја однесувам на 7 небо.Последната оралка ја направивме со 69-ка и беше многу кул, за среќа и двајцата доживеавме истовремен контролиран оргазам

11. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.452
    Допаѓања:
    5.415
    искрено јас не ја осеќам таа течност која се лачи толку сум задлабочена и предана на уживањето што не се замарам што тече :lol: :lol: :lol:

12. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.817
    На почетокот и мене ми сметаше, ама сега веќе не ја ни приметувам. Пракса само ;)

На piksooki му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MadHatter

MadHatter Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    30
    Јас често му пружам на дечко ми орален ,и е многу задоволен-но јас не сум ,он мене :!: несака да ми пружи,незнам зашто несака, не му било убаво :?: незнам што како .. ма незнам веке кај да се обратам :@ Незнам што да праам стварно, пробав да штрајкувам и јас ама не го бива :swear: ,тоа не е решение,а и ништо не постигнав со тоа. Машки свет и вие мои драги феминки дај кажете го вашето мислење како да го навелчам да сака,пошто стварно нема смисла. :(

14. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Па ти најверојатно растеш од љубов и убавини за да му го п*шиш, па тој да се партали дека лижењето на твојата дамичка не му се свиѓало. |(

Не му пружај и ти, а ако евентуално ептен гњави и бара, заврти му се и нека реализира 69-ка. Нема рачиња - нема колачиња. 8)

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.225
    Па не знам,ама сите мажи што ги знам,се изјасниле со следното,ако ја сакам ќе ја лижам,ако не,нема шанси...така што...ти си знаеш каква ти е ситуација.

16. MadHatter

MadHatter Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    30
    Значи во сериозна врска сме 6 год.веќе, сериозно планираме заеднички живот, не е дека не ме сака-тоа знам сигурно. Уствари он си е грозлив по природа,ама кога се работи за орален секс, стварно не ми е јасно како може нешто да биде неубаво :?: .Ма коа е моментот се ми е убаво :$ .
    Стварно не ми е јасно! :shake:

17. Astrid

Astrid Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    23
    Кога некој го сакаш, не може нешто кај него да ти биде гадно... ЈАс мојот дечко го обожавам, и под тоа „го обожавам“ мислам го сакам секое делче од неговото тело, секое делче од неговата душа.. Сакам да го бакнувам и галам, и никогаш не ми бил гаден, затоа што го сакам. А кога љубовта што ја давам и ја добивам-е тогаш сум најсреќна! А орален секс практикуваме често, и тоа не мора секогаш да значи во иста вечер и јас да добијам и тој да добие, зависи како се одвива ситуацијата, не работиме на смени. :$ :lol:

18. MadHatter

MadHatter Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2011
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    30
    Дечко ми е гадлив по природа,за многу нешта што се ставаат во уста(хранана пример),Аstrid навистина ти завидувам,камо ли дечко ми да ми го пружаше сето тоа.Машки кај сте? Стварно ме интересира мислење од машка страна , што мислат они за мојов проблем :?:

На Springy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. sanja-lazanja

sanja-lazanja Нов член

Се зачлени на:
    7 септември 2010
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    50
    Па пушти му некоја згодна и атрактивна другарка па давидиш дали е гадлив, а што се однесува до тоа дека планирате заедничка однина ок дајбоже да се оствари ама чисто се сомневам, а и да бидеш со него што ти вреди кога нема да те задоволува како што треба ти си знаеш само пази да не се каеш.

20. GreenEyedBabe

GreenEyedBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2010
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    23
    Здраво девојки! :)

Морам да споделам супер вест со вас! 8) Јас подолго време имав проблеми со нагон на повраќање при орален секс и многу се нервирав! Знам дека не сум единствената што имала таков проблем... :| Е сега најдов начин како да немам!

Додека му го пу*ите направете тупаница со левата рака и силно стискајте го палецот! Значи тоа е неверојатно колку мене ми помогна! deep throat без проблем! :D

Пробајте уште сега само со прст!

Пишете што се напраиле! :)