остај го одма ич не му ја мисли,него гаден му е животот,ако редовно пред секс си водиш хигиена,чувството е еднакво на магичен бакнеж,си наоѓаш друг кој ке те однесе на највисокото небо.а не му е гадно кога те лапа кога си му го пушела,те искористува...
^Е каков ти е овој коментар жити се Оп троп му велиш на девојчето дека ја искористува,а таа убаво си кажува дека се во сериозна врка 6 год и дека планираат да се земат.Мојот брат е таков од се се гадува,абе кога ме гледа дека се депилирам со восок на рацете пример му се повраќа и знам какви се тие луѓе,мада незнам за оваа работа сигурно нема да го прашам Но ти разговарај со дечко ти и кажи му дека сакаш да уживаш во тоа...пробајте, смислете нешто, чим толку време сте наоѓале решение за се тогаш ќе најдете и за ова
За тоа заедничка иднина јас си знам ,ти нема потреба да се сомневаш или да не се сомневаш во тоа. А што има врска згоднава другарка стварно не ми е јасно, па и јас сум згодна и атрактивна , малце ти нема везе муабетов ама секој си има право на свое мислење Иначе да се пофалам за малиот напредок , КОНЕЧНО го седнав и разговаравме и заклучивме дека е време за пормени!!!!!!!!
Женска само со меѓусебен разговор ќе можиш да забележиш што сака тој и само така ќе си ги решите проблемите и тогаш ќе можите и двајцата да уживате заедно во сексот. Само ако ти е важен сфати го ако стварно не можи на крај краева и без орален се можи
Епа морам да ви се пофалам драги мои феминки конечно после толку убедувања молења и колења мојов гадливиов го направи тоа , и не само што го направи за мене лично да ме задоволи, него и тој самиот очигледно уживаше во тоа .А значи се можело само не се сакало 69 во хотизонтала ,вертикала,дијагонално чудесии се дешаваа низ куќа
девојки вака.. имам мал проб.. според мене не е.. ама според него е.. кога дечкоми ме ли*е таму долу.. мене ич не ми е убаво .. мислам ем ми е гадно.. ем нз.. нз зашто така.. дечкоми сака да го доживеам она убавоно.. зашто на сите им било најубаво.. и сакал да ми покаже колку било убаво.. секој пат.. се обидува.. и толку е винмателен и се.. ама мене ич не ми е убаво хахаха.. незнам зашто и он се нервира хаха.. дали ова е проблем или ? хахаха ја мислам дека не е.. ама ај ве молам за некој совет.. како да успеам и да осетам колку било./е убаво.. можда зашто не сум опуштена а и мн ми е тапа да гледам у таван хахаха... а и мн ме скокотка.. и си се смеам хахаха.. (можда е ств чудно.. и можда е проблем. што вака реагирам на ова.. хаха) ако имате некој совет.. пуштете навака ) фалаа..
^ Опушти се скроз на скроз и ич не му ја мисли. Па и не се бајди во таван, не мораш, гледај го него што ти прави.
па и не мора во него да гледа Мижи, не мисли на ништо и најбитно мораш да се опуштиш и самата велиш, не се стегај, после ќе видиш и сама дека вреди
па зошто да се мачиш ако не ти е убаво, само кажи му не сакам и не ми е убаво кога ќе осетиш потреба тогаш сама кажи му вака остај се на моментот, па немора сексот да се сведува на орални задоволства само преминете од галење и мазење на секс или само задоволувај го ти него. сепак она што не ти одговара на го прави кратко и јасно
гледајго него и не гледај на страна тоа да го гледаш него во тој момент и тој се возбудува повеќе опуштисе тотално во моментот и препуштисе опушти го телото и уживај
морам да признам дека повеќе уживам ко ќе ми даваат од колку ко ќе давам. ама нема гајле... иначе многу ми се гадеше ко ќе ми спомнесе некој такво нешто но сега се навикнав и многу ми е убаво.
Ама какво навикнување, кога ќе почнете сами да посегнувате ( се разбираме нели ) ќе сфатите...и ќе си барате.
Јас имам пробано орален секс не го сакам тоа ама знам дека децко ми узива во тоа и затоа се трудам колку сто мозам анесакам да ме лиже