не ми е јасно луѓево каков секс имат ако нема орално задоволување пред игра пози сменвање места анален секс (иако си имам болки )тогаш што прават во сексот што подразбираат во секс искрено се чудам
Не сум пробала...дечко ми сака поза 69 но јас не,засега не...срам ми е и сеуште не знам како да го направам тоа...како да почнам..помогнете ми...
Ова сега го прочитав и сакав да го споделам...онака чисто информативно и едукативно http://www.idividi.com.mk/Zdravje/Medic ... index.html Последниот пасус се однесува за сите оние кои практикуваат орален Спојлер и јас спаќам тука
и јас се двоумев на почетокот но тој ми објасни како треба (бидејќи не бев многу искусна) и пробав....и феноменално е ..мислам јас се чувствувам одлично кога му пружам но и кога тој ми го пружа тоа задоволство....ОДЛИЧНО Е!! без тоа не поминуваме никогаш
БАш уживам кога му го пружам тоа задовлство на дечко ми преубаво е чуството кога осекаш како тој што го сакаш и ти значи ужива максимално и го носиш во други светови, светови на бескрајни задовлоства и трансови , на почетокот ми беше срам бев мн козервативна, но како поминува времето се повеке се ослободувам екпериметирам и што е најинтересно уживам, а порано бев со мн предрасуди се осеќав како да кажам некако понизно, али сега ми е супер повеке уживам кога го пружам, јас некако не уживам кога тој ме задоволува на таков начин повеке уживам кога го прави тоа рачно Би им препорачала на тие што биле како мене на почетокот да се ослободат од сите бариери и да се предадат и да уживаат масимално зашо нема поголемо задовлство да гледате како саканиот ужива
Јас редовно практикувам орален сакам да добивам и да давам,Никогаш не ми е било срам за тоа со дечко ми,Многу ми е убаво кога јас го правам тоа,го гледам како ужива и колку му е убаво. За предигра тоа е доста возбудливо,, а после тоа се знае што следува
лилит и за брзата храна велат штетна е, ова предизвикува - она предизвикува. Ама јас упорна женцка, не се откажувам така лесно
Поздрав до сите девојки што сакаат да цицаат Не знаев дека олку женските биле загреани за давање орален
Девојки ми треба совет. Секогаш после орален секс кој трае подолго (кога ми пружа дечко ми) мене ме чеша доле. Ама онака ептен, неиздржливо. Тоа трае ден-два и после престанува. Нормално ли е?
Не знам што е, ама во секој случај не е вообичаено... Си размислила да прашаш гинеколог? Можеби некоја од феминките знае, но најсигурно ти е да си отидеш на гинеколог и после да не му се секираш Пиши што си направила...
И мене ми се дешава тоа во моментов,исто неиздржливо.Исто имав орален,и јас се мислам од тоа да не е. Во секој случај,не си единствена иако не знам што е.
Знам дека не е вообичаено и многу ме загрижива, но барем знам дека не сум единствена на која и се случува ова. Сепак ќе посетам гинеколог што побрзо. Фала ви