Баш ми беше потребна темава! И дечко ми го сака истото ама многу ми е срам, го лажев некое време, се му велев друг пат и друг пат ... и на крај се договоривме за овој пекок и многу ми е срам, страв.... некое измешано чувство. Кажете ми дали е убаво, и во меѓувреме дали да го употребувам многу јазикот или повеке да се посветам на движењето? Однапред ви благодарам!
Ништо тешко ниту страшно и јас се токмев со месеци да го сторам тоа, а сега откако го направив дури и забавно и интересно ми е употребувај го јазикот на главчето тоа им е најчуствително, но исто така може и по целата должина на пенисот, едноставно како ќе ти дојде така , експериментирај нема тука правила
Mace10, џабе ние овде ќе ти кажуваме наше искуство- ти кога ќе пробаш ќе видиш како и што треба да правиш А дали е тешко? Абе и овде треба да работиш со чувства, впрочем како и се друго- инаку во спротивно останува чиста техника која се приметува. Затоа не мозгај многу и препушти се на доживувањето
Mace10, баш така, сама мораш да видиш. А дали е убаво? Па сега не мора да ти биде ко лижавче или сладолед да лижеш, самата ќе видиш дали ти е убаво. Мој предлог - прашувај го што да правиш Тој најдобро знае што правиш добро а што лошо. Јас така усовршив техника со првиот дечко, го седнав и му реков - кажувај што да правам. И ми кажуваше. И сега сум мајсторче Најсериозно, тоа најмногу помага. И секако опушти се - да не биде работава, сега треба вака да направам, сега онака. Ништо технички и по автоматизам. Полека, смирено, опуштено. Ќе видиш после кога ќе правиш се онака како што треба да правиш како ќе ти биде возвратено. Опушти се и остави го да те води. Внимавај на запчињата за да не направиш беља и се ќе биде во ред
Кога сме веке кај оралниот секс кажете ми дали сте имале прилика орално да ви го обработат, аналниот отвор? јас ја имав таа мозност да доживеам такво искуство пред некој ден после толку години откако сум сексуално активна, и верувајте ми чувството беше феноменално па ме интересира дали вие сте имале такво искуство и што мислите за тоа?
Немој овој петок (денес е 13-ти) ќе зезнеш нешто, ќе ти се уарни па после што правиме?!? Под хитно одложи го за нареден петок
Ви благодарам! Иначе пробав, и и и и баш е интересно и убаво не е ни најмалце како што го замислував а најбитно и на него му се допадна па дури се инспирираше и на 69...
Од машка гледна точка Големо НЕ на употреба на заби, значи колку и да си искусна или мислиш дека ти умее, многу малку треба запчињата да предизвикаат болка, особено на главичката. Тоа е чувствителен дел и остри делови не се доближуваат таму Големо ДА на нежно вшмукување на главичката и истовремено масирање/мастурбирање на телото на пенисот. Тоа со една рака, а другата рака може да шетка по стомак или бедра. Поени се доделуваат ако имаш нокти и гребеш малце по стомакот или ОКОЛУ пенисот. Навлажнување со јазик/плунка е задолжително, бидејќи нели е малце pointless постојано да ја голташ плунката, а он кутриот да остане прилично сув. Топол здив и дишење таму доле зголемува возбудата, исто како и поминување со врв на јазикот по целиот орган. Целата ова изведба да се спроведе со наизменично темпо, за да не стане монотоно = голема насмевка кај дечкото Напомена: Свршувањето сами си го договарате и не дозволувајте да ви продадат изговори дека не осетил кога му дошло хахаха, точно се знае кога ти иде и имаме повеќе од доволно време да ве известиме. Дополнителни детали и финеси се договоараат со дотичниот бидејќи тоа горе не е универзална формула, ама верувајте, одличен старт е
Јас сама се одлучив да му пружам орално задоволство на дечко ми, а тој мене уште не. Кога читав по форумов видов голем број девојки дека делат совети дека за тоа треба да се разговара, и ете јас срам не срам се одлучив и го прашав зошто тоа не ми го прави мене, добив одговор- не сакал да брза, а заедно сме скоро една година. Го прашав како така брзал со другите- другите не ги сакал. Поглупав одговор не сум добила, барем јас така мислам. Се надевам дека ќе биде во брзо време, мене дечко ми е прв и не сум искусила такво нешто, а многу сакам, и така ќе си чекам. А да не знаете како некако побрзо да се одвива процесот само јас да не спомнувам пак, туку сам ама во врзо време.
Извини вака ако изгледа дека ти подметнувам идеи во главата ама апсолутно е можно да не му е баш пријатно да ти се спушти доле. Никој не е виновен за тоа, не е до тебе, туку има машки на кои не им се прави ќејф. Твојот можеби не знае како да ти каже, можеби му е непријатно кога веќе гледа ти се трудиш. Сепак, темава најдобро ќе си ја решите преку разговор, и ДА, во право си, изговорот му бил мизерен.
Можно е и да е тоа, баш ќе видам, ама може и да не е пошто пред да го прашам зошто не сака со мене, го прашав дали воопшто има пружано орален секс одговори потврдно.
Биди сигурна дека причината е што ни тој незнае како се прави тоа иако се фали дека тоа го правел безброј пати, А тоа што наводно тебе те сака а другите со кои го правел тоа не е само изговор баш затоа сто те сака тебе треба да ти овозможи да уживаш бидејки со оралниот секс неможе да те повреди туку може само да ти овозможи да уживаш. незнам дали сте имале секс но ако сте немале, спомниму реци што мислиш да имаме секс па да видиш дали ке ти рече дека несака затоа сто премногу те сака. А и зошто ти му го пушиш кажи му и јас те сакам премногу и несакам да брзам со пушење.
Не се фалаше туку дека јас го прашав дали некогаш пружал орално задоволство и ми рече дека да, и после јас спомнав за себе, иначе смешно е затоа што имаме секс веже 7 месеци, а јас искрено сама сакав да мѕ пружам такво задоволство зошто и мене ми е убаво тоа. Пробав едно време јас да не го правам тоа и тој не реагираше, сфатив дека нема поента да терам инает, и затоа мислев веќе кога рече дека ќе го направи, знам дека ќе го направи, сакав само малце да го убрзам, ама не сакам пак да разговарам со него на таа тема. инаку фала ти и јас го делам мислењето за уживањето со тебе.
Ми се случи еднаш нешто слично, но не ме болеше, туку имав неиздржливо чешање. За два-три дена ми помина. Но ако потрае болката кај тебе посети гинеколог.
Не ,освен ако не ми прегризал нешто. Ти да не си свршила,па клиторисот да ти е осетлив на допир малку? Од ова не би требало да е ,сигурно нешто друго е во прашање.